Back Back Nieuws

Beurstip: Best of Events International in Dortmund

17 december 2011
Best of Events International wordt op 18 en 19 januari 2012 in Dortmund, Duitsland georganiseerd. Met maar liefst 19.500 m2 en meer dan 450 exposanten uit negen landen is een bezoek aan deze Event- en Live Communication beurs een absolute must. Waan jezelf in een wereld van Europese topaanbieders en laat je inspireren door de vele conceptuele innovaties en dat op nog geen 1,5 uur rijden vanaf Amsterdam.

 

Vitamine ‘Events’

‘Topaanbieders die vernieuwend zijn en ook interessant voor de Nederlandse eventbranche. Dat is de kern waarom je als eventorganisator dit niet wilt missen’, aldus General Manager Mandy Berding van OCEANDIVA. De nieuwe online aanpak heeft geleid to meer interactie met de bezoekers en exposanten waardoor ze zich beter internationaal kunnen spiegelen met de eEvent- en Live Communication branche. Nu al zijn vele ogen gericht op Best of Events 2012 waardoor netwerken en nieuwe contacten opdoen tijdens de beurs een nieuwe impuls krijgt.

 

Gratis entreekaarten

Speciaal voor de Nederlandse evenementenbranche stelt Best of Events International gratis kaarten beschikbaar. Klik op deze link en vul bij registratie de volgende code in: BOE1114C94. Meer informatie over Best of Events 2012 is te vinden op www.bo-e.de.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!