
Efficiënt en hygiënisch
Zorg ervoor dat de apparatuur jou en je horecamedewerkers daadwerkelijk werk uit handen neemt. Het materiaal dat je huurt of aanschaft heeft alleen meerwaarde als het de efficiëntie van de werkzaamheden bevordert. Ook draagt het bij voorkeur bij aan de hygiëne! Zorg voor afzuigkappen als er gekookt of gefrituurd wordt. Zorg voor het juiste schoonmaakmateriaal om alle apparatuur op de juiste wijze te reinigen. Een frisse en schone look komt professioneel over en zo straal je als evenement kwaliteit uit.
Klein en groot materiaal
Onder de horeca apparatuur heb je het meer kleine materiaal zoals bestek, glazen, buffetgerei en meubilair. Maar denk bij de benodigdheden in de horeca ook aan groot materieel. Afwassen bijvoorbeeld, kan natuurlijk onmogelijk met de hand worden gedaan, dus zorg voor een vaatwasser op locatie. Nog meer ruimte in beslag nemen de vrieswerkbanken, ovens, rijskasten, koelingen, barinstallaties, rekwerk en stellingen.
Huisstijl
Horeca apparatuur bestel je online of ga langs bij een groothandel. Leveranciers staan graag klaar voor de horeca-ondernemers voor het geven van advies. Vergeet daarnaast niet om bij de aanschaf na te denken over de stijl die je op een event wilt uitdragen. Probeer alle producten dus op elkaar af te stemmen wat kleur en stijl betreft.