Benodigdheden voor horeca eventsBenodigdheden voor horeca events
Back Back Nieuws

Benodigdheden voor horeca events

26 april 2018

Een evenement of een goed feestje vraagt om de juiste materialen. De juiste apparatuur is nodig om grote aantallen gasten te kunnen voorzien van een drankje en een hapje en dat het liefst onder het genot van een dansbaar muziekje.

Efficiënt en hygiënisch

Zorg ervoor dat de apparatuur jou en je horecamedewerkers daadwerkelijk werk uit handen neemt. Het materiaal dat je huurt of aanschaft heeft alleen meerwaarde als het de efficiëntie van de werkzaamheden bevordert. Ook draagt het bij voorkeur bij aan de hygiëne! Zorg voor afzuigkappen als er gekookt of gefrituurd wordt. Zorg voor het juiste schoonmaakmateriaal om alle apparatuur op de juiste wijze te reinigen. Een frisse en schone look komt professioneel over en zo straal je als evenement kwaliteit uit.

Klein en groot materiaal

Onder de horeca apparatuur heb je het meer kleine materiaal zoals bestek, glazen, buffetgerei en meubilair. Maar denk bij de benodigdheden in de horeca ook aan groot materieel. Afwassen bijvoorbeeld, kan natuurlijk onmogelijk met de hand worden gedaan, dus zorg voor een vaatwasser op locatie. Nog meer ruimte in beslag nemen de vrieswerkbanken, ovens, rijskasten, koelingen, barinstallaties, rekwerk en stellingen.

Huisstijl

Horeca apparatuur bestel je online of ga langs bij een groothandel. Leveranciers staan graag klaar voor de horeca-ondernemers voor het geven van advies. Vergeet daarnaast niet om bij de aanschaf na te denken over de stijl die je op een event wilt uitdragen. Probeer alle producten dus op elkaar af te stemmen wat kleur en stijl betreft.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!