B&E Catering en Events bezorgt ruim 1000 verse maaltijden voor zorgmedewerkers B&E Catering en Events bezorgt ruim 1000 verse maaltijden voor zorgmedewerkers
Back Back Nieuws

B&E Catering en Events bezorgt ruim 1000 verse maaltijden voor zorgmedewerkers

30 april 2020

Sinds de uitbraak van het Coronavirus in Nederland ligt de eventbranche stil. Helaas zijn ook bij B&E Catering en Events alle opdrachten afgezegd. ‘Terwijl de mensen uit de horeca thuis zitten wordt er ondertussen in de zorg keihard doorgewerkt en dat waarderen wij. Wij willen graag iets terug doen’, aldus Youp Hesta.

Lokale zorghelden

Begin april kwam B&E met een initiatief om iets te doen voor de lokale zorghelden. Het contact met Evean werd snel gelegd en de eerste donatie van ruim 350 maaltijden werd gerealiseerd. Met mobiele koelingen werden de maaltijden, die per portie verpakt zijn en geschikt zijn om mee naar huis te nemen, bezorgd bij de vijf locaties in Amsterdam. De waardering was enorm en het doel om een mooi gebaar richting de lokale zorgmedewerkers te maken was bereikt.

#steundezorg

Na het enthousiasme van de medewerkers van Evean werd besloten om van de actie #steundezorg een terugkerend project te maken en dit nog tweemaal uit te voeren, waarvan de laatste donatie op 7 mei zal plaatsvinden. Door middel van zowel financiële als materiele hulp van onder andere Heineken Experience, Port of Amsterdam, Het Concertgebouw, Overstappen.nl, Van Hees horecaslagerij en Bitcoin Meester heeft B&E dit project kunnen neerzetten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!