Bakx & Meijer wordt QeetBakx & Meijer wordt Qeet
Back Back Nieuws

Bakx & Meijer wordt Qeet

05 april 2022

De Utrechtse cateraar Bakx & Meijer gaat verder als Qeet. Na 12 jaar wordt een nieuwe naam in de catering en events wereld geïntroduceerd. Qeet heeft een bewustere kijk op de voedselketen. En dan vooral de lokale voedselketen. Want Qeet deelt de smaken uit de buurt. 

Smaken van lokale leveranciers worden gedeeld op de eigen mooie locaties zoals De LiK, Fort Voordorp, Sonnenborgh en de Werkspoorfabriek. Maar ook op partner locaties zoals Spoorwegmuseum en Werkspoorkathedraal. 

Duurzame missie en visie

De ondernemers Robert Jan de Groot en Bastiaan Krips zijn als partner toegetreden naast oprichter Thijs Bakx. Robert Jan de Groot: ‘Verandering in de voedselketen begint niet bij een ander, maar juist bij onszelf. Op ons bord. Op jouw bord. Met Qeet zetten wij een eerste stap of eigenlijk een eerste hap.’ Bastiaan Krips: ‘Wij worden landelijk de lokaalste en gaan lokale impact creëren op landelijk niveau. Wij zoeken en helpen lokale, duurzame makers én inspireren onze gasten met lokale smaken uit de buurt.’

Lokale strategie

‘Qeet gaat meer verbinding maken met de plek waar het voedsel vandaan komt en met de mensen die het maken. En, Qeet eet met de seizoenen mee’, aldus Thijs Bakx. 

 

 

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!