Back Back Nieuws

Audiologie Marathon met one-stop-shop concept Bridge Event Facilities

28 november 2016
Traditioneel organiseerde OptiTrade Retailgroup ook dit jaar weer de Audiologie Marathon, het congres vond op maandag 21 november plaats in Maarssen. Audiciens uit alle hoeken van Nederland kwamen naar Inn Style om op de hoogte te worden gebracht over de nieuwste ontwikkelingen. Van het one-stop shop concept van Bridge Event Facilities werd gretig gebruik gemaakt. Van de complete standbouw (constructie, verlichting, inrichting) en stroomvoorziening tot aan signing binnen en buiten.

16 stands
Alle zestien stands zijn door middel van het polystretch standconcept tot stand gekomen. Behalve de stand van Sivantos, hieronder kunt u over hun stand lezen. Het polystretch standconcept heeft in de basis een achterwand van zwart doek met een geprinte banner en zijwanden van polystretch. De zijwanden zijn in elke gewenste kleur te verkrijgen, op de beursvloer va Audiologie Marathon werd het de frisse kleur wit. Een HQI spot zorgde in elke stand voor een egaal wit licht en daarnaast zorgde Bridge Event Facilities ervoor dat in elke stand stroom aanwezig was. De inrichting bestond uit een witte brugtafel op stahoogte met twee witte krukken vierkant.

Sivantos
Bij de stand van Sivantos zijn met AluVision twee stands gecreëerd met ieder een duidelijk, eigen verhaal. Beide stands hebben verhoogde vloeren voor een chique uitstraling en de wegwerking van bekabeling. Aan de ene kant is er geprint tapijt gelegd, de andere kant heeft standaard standtapijt. De achterwand en tussenwand van de linker stand zijn geheel textieldoek en heeft 3D letters op de linker wand. De rechter stand heeft drie frames van de achterwand voorzien van textieldoek. Wat betreft de inrichting heeft Bridge EF een LCD in de wand geïnstalleerd en brugtafels met LEM krukken geplaatst. De sokkel van de klant werd voorzien van stickers.

Signing
Bridge Event Facilities biedt vele soorten signing; zo werd er bij Audiologie Marathon, banners en vloerstickers voor verschillende ondergronden gedrukt en bewegwijzeringspalen geplaatst. Maar ook in de stand van Sivantos werd gebruik gemaakt van verschillende soorten signing. Speciaal voor hen werd peesdoek voor in de frames gedrukt, tapijt bedrukt en 3D letters gemaakt.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!