Back Back Nieuws

ATP Event Experts en Agência Abreu Official Travel Agency en Ticket Re-seller Portugal voor Rio 2016

19 juni 2014
Het Nationaal Olympisch Comité van Portugal (COP) heeft vandaag aangekondigd dat zij ATP Event Experts, onderdeel van de ATPI Group, en haar Portugese partner Agência Abreu hebben aangesteld als Official Travel Agency en Ticket Re-seller voor Portugal voor de Olympische Zomerspelen van 2016 in Rio de Janeiro.

ATP Event Experts en Agência Abreu richten zich gezamenlijk op het ontwikkelen en verkopen van pakketten voor de Spelen, waarbij bezoekers een combinatie wordt geboden van entreekaarten, reis en verblijf. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en verkoop van losse entreekaarten op de Portugese markt. Ook de organisatie van alle reizen voor het Portugese Olympisch team zal door beide bedrijven verzorgd worden. ATP Event Experts is in Nederland al sinds 1997 betrokken bij de Olympische Spelen als Official Ticket & Travel Agent van NOC*NSF.

‘Het is belangrijk voor het COP dat de logistiek van de reizen en kaartverkoop voor Rio 2016 wordt uitgevoerd door gerenommeerde, goed ingevoerde en ervaren specialisten als Abreu en ATP Event Experts’, zei José Manuel Constantino, voorzitter van het Olympisch Comité van Portugal’.

Graham Ramsey, CEO van ATPI: ‘We zijn blij dat onze expertise in het organiseren van reizen en corporate hospitality rondom grote sportevenementen is erkend door het Olympisch Comité van Portugal. De nauwe relatie tussen Portugal en Brazilië behelst meer dan vier eeuwen, dus we verwachten veel belangstelling van de vele fans, supporters en natuurlijk de Portugese olympische familie’.

Agência Abreu voegt daar aan toe: ‘We zijn verheugd dat we betrokken zijn bij dit grote sportevenement en zullen ervoor zorgen dat onze gasten uit Portugal, die de Spelen in 2016 in Rio bijwonen, zijn verzekerd van de beste service’.

ATPI is sinds 1984 via haar gespecialiseerde event management divisie ATP Event Experts betrokken bij een breed scala van wereldwijde sportevenementen, waaronder de UEFA Champions League, WK en EK Voetbal, 2015 Rugby World Cup, en sinds 1997 de Olympische en Paralympische Spelen. De ATPI Groep heeft meer dan 70 kantoren wereldwijd, en heeft succesvolle operaties in zakenreizen, corporate event management en online reistechnologie.

Foto: V.l.n.r. Dr. Artur Abreu (bestuurslid, Abreu), midden is Jose Manuel Constantino (voorzitter van Comite Olympico de Portugal), John Jansen, (internationaal bestuurslid, ATPI)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!