Foto: Peter Lodder fotografieFoto: Peter Lodder fotografie
Back Back Nieuws

Asian Streetfood en karaoke op food festival JOY

19 februari 2019

Liefhebbers van Sushi, Asian Streetfood, karaoke en ontspanningsmassages kunnen zich komende zomer in Den Haag en Utrecht naar hartenlust tegoed doen aan alle Aziatische lekkernijen, zich vergapen aan het rijk gedecoreerde terrein en genieten van het bijbehorende vermaak en een DJ die de avonden muzikaal afsluit. Van 17 tot en met 19 mei serveren tientallen foodtrucks een gevarieerd aanbod van de lekkerste Aziatische Streetfood gerechten aan het Lange Voorhout, waarna het festival later in de zomer nog een bezoek brengt aan het Utrechtse Griftpark (6 - 8 september). Sushi & Asian Streetfood festival JOY is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden.

Uiteenlopende activiteiten

Festival JOY tovert komend voorjaar het Lange Voorhout in Den Haag (van 17 tot en met 19 mei) en het Utrechtse Griftpark (van 6 tot en met 8 september) om tot bruisende openluchtrestaurants met Asian touch. Bezoekers kunnen bij de kaitensushi - sushi op de lopende band - hun chopstickkunsten vertonen. De mobiele foodtrucks serveren daarnaast ook smaakvol Asian Streetfood waaronder Yakitori, Bao Buns, Poké Bowls en Japanse poffertjes. De gerechten worden geserveerd op kleurrijke bordjes en in sissende stoommandjes. Het drankassortiment bestaat uit verfrissende drankjes, koude biertjes, een goed glas wijn en exotische creaties van de cocktailbar. Het speelse decor met een bonte verzameling aan vrolijke lampionnen en Japanse parapluutjes sluit aan bij de bruisende sfeer.

Tijdens een karaoke-sessie kunnen bezoekers zich vocaal uitleven, op de nostalgische arcadespellen in de gameroom worden vrienden uitgedaagd, relaxen is mogelijk tijdens een yogales of een ontspanningsmassage en de fijne kneepjes uit de Japanse keuken kunnen worden opgedaan tijdens een sushiworkshop. Een DJ sluit de avonden muzikaal af. Voor de kleinste gasten is er een kinderprogramma opgesteld, met kookworkshops, knutselactiviteiten, theater en spellen als mikado en sumoworstelen.

Bekijk voor een impressie van JOY de aftermovie van vorig jaar.  

 

Foto: Peter Lodder fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!