Archeon Onderneming van het jaar 2019Archeon Onderneming van het jaar 2019
Back Back Nieuws

Archeon Onderneming van het jaar 2019

15 januari 2019

Museumpark Archeon is donderdag 10 januari door Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA) gekozen tot onderneming van het jaar 2019!

De award wordt jaarlijks gegeven als award voor beste onderneming. De jury beoordeelt genomineerden op verschillende bedrijfsmatige aspecten. Naast Archeon was ook Helicon, een bedrijf dat musea, kastelen, landhuizen en andere instellingen met culturele of (natuur)historische collecties ondersteunt met conservering, genomineerd voor de titel.

De twee topbedrijven Archeon en Helicon namen het in de boksarena in Theater Castellum tegen elkaar op. De ondernemers in de zaal maakten ook een keuze. Archeon stak er dit jaar bovenuit en is heel 2019 de Onderneming van het Jaar. Burgemeester Liesbeth Spies van de Gemeente Alphen aan den Rijn overhandigde de award. Een mooie waardering voor Archeon met alle medewerkers en vrijwilligers die hier aan mee hebben gewerkt.

Fotobijschrift: v.l.n.r. VOA-voorzitter Eric Carree, winnaars Jack en Monique Veldman van Archeon Novum, burgemeester Liesbeth Spies en de runner-ups van Helicon Conservation Support B.V.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!