Apeldoorn Congresstad start programma voor meeting- en eventplannersApeldoorn Congresstad start programma voor meeting- en eventplanners
Back Back Nieuws

Apeldoorn Congresstad start programma voor meeting- en eventplanners

13 maart 2017

Apeldoorn is dé congresstad van Nederland. Waarom? Nergens anders zijn er zoveel verrassende locaties bij elkaar. Jouw congres of event tussen de apen, in een wielerbaan, paleistuin, pretpark, theater of sterrenrestaurant? Kom maar op!

De bijzondere congreslocaties liggen redelijk dicht bij elkaar, zodat het congresprogramma gemakkelijk op meerdere locaties kan plaatsvinden. Daarnaast is Apeldoorn goed bereikbaar. En hoe kunnen we dat het beste laten zien? Vanuit de lucht natuurlijk!

In maart 2017 start Apeldoorn Congresstad het unieke programma: APELDOORN, Now Boarding! Dit programma is exclusief voor meeting- en eventplanners, congresbureaus en andere bedrijven die serieuze interesse hebben in Apeldoorn voor een congres of evenement.

Wat houdt het programma in?

Door middel van een boardingpass word je met jouw klant uitgenodigd voor een bijzondere vlucht over Apeldoorn, vanaf vliegveld Apeldoorn-Teuge. Vanuit de lucht zijn de verschillende unieke congreslocaties en de groene omgeving te zien. Eenmaal weer aan de grond bezoek je hoogst persoonlijk de locaties die het beste passen bij jouw wensen, zodat je direct kennis kunt maken met de mensen en de mogelijkheden. Heb je interesse in Apeldoorn als locatie voor een volgend congres of evenement? Reageer dan snel naar Bianca Cuperus van Apeldoorn Congresstad. Voor dit exclusieve programma is de beschikbaarheid beperkt. Stuur een mail naar Support@Apeldoorncongresstad.nl of bel 055-302 0050.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!