Back Back Nieuws

André Rieu treedt op in Superbowl op Sun City in 2011

29 december 2010
Op 18 en 19 maart 2011 treedt André Rieu wederom op in de Superbowl van Sun City (Zuid-Afrika). Vanaf deze week staat in het weekblad ‘Weekend’ een prijsvraag waarbij een arrangement gewonnen kan worden en er is een speciale lezersaanbieding. De gewone kaartverkoop is inmiddels gestart.

Vorig jaar trad André Rieu ook al op in de Superbowl en met zeer veel succes. Wegens de grote run op entreetickets werd zelfs een vierde concert ingepland. Voorafgaand aan de concerten in de Superbowl zal André Rieu op 11 en 12 maart optreden in het Grand West Casino in de Westkaap.

30 miljoen albums
André Rieu staat aan de top van best verkopende artiesten. Wereldwijd heeft hij meer dan 30 miljoen albums verkocht, brak alle records op het gebied van klassieke concerten en speelt jaarlijks voor 700.000 fans. Met de verkoop van de tickets breekt hij alle records in binnen- en buitenland.

Superbowl
In de Superbowl op Sun City treden met grote regelmaat wereldsterren op, maar er vinden ook internationale sportevenementen, tentoonstellingen, congressen en banketten plaats. De locatie is voorzien van de laatste hightech mogelijkheden en heeft een capaciteit van 6.800 zitplaatsen.

Naar Sun City voor een minivakantie
Wie naar het concert van André Rieu gaat, kan prima verblijven in een van de vier hotels op Sun City en er zo een heuse minivakantie van maken. Het resort is goed te bereiken, het ligt op ca. 2,5 uur rijden van Johannesburg Airport. Op het resort liggen vier hotels: Cabanas, Sun City Hotel, Cascades en het Palace Hotel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!