Amsterdamse daklozen vierden kerst in groot hotelAmsterdamse daklozen vierden kerst in groot hotel
Back Back Locaties

Amsterdamse daklozen vierden kerst in groot hotel

27 december 2023

Daklozen in Amsterdam werden vrijdag 22 december voor een kerstmaaltijd uitgenodigd door Doubletree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Dat gebeurde via het Leger des Heils. Tussen de 100 en 120 daklozen kregen een drie-gangen-menu voorgeschoteld, waarmee het hotel iets terug wilde geven aan de gemeenschap. Locatie van het diner was Kadijksplein 18a in Amsterdam.

Het is de eerste keer dat het hotel zoiets organiseerde. Het twee uur durende programma startte met een cocktail, waarna het kerstdiner werden geserveerd afgewisseld met een gebed, kerstliederen en kerstevangelie.

Gemeenschap en verbondenheid

Floris Licht, General Manager van het Amsterdamse hotel: ‘Bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station geloven wij sterk in de kracht van gemeenschap en verbondenheid. Het verzorgen van een maaltijd voor de daklozen van Amsterdam was voor ons een kans om bij te dragen aan de gemeenschap waarin we actief zijn. Dit initiatief sluit naadloos aan bij het ESG-programma van Hilton, 'Travel with Purpose', dat gericht is op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij streven ernaar om niet alleen gastvrijheid te bieden aan onze gasten, maar ook om actief bij te dragen aan positieve veranderingen in de wereld om ons heen. Samen met ons toegewijde team omarmen we deze kans om een verschil te maken en hoop te brengen aan hen die het ‘t meest nodig hebben.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!