Ambacht en beleving op Horeca & Food Inspiratie Venray Ambacht en beleving op Horeca & Food Inspiratie Venray
Back Back Nieuws

Ambacht en beleving op Horeca & Food Inspiratie Venray

24 maart 2017

In totaal bezochten 6.869 geïnteresseerden Horeca & Food Inspiratie Venray 2017. Het vernieuwde concept – met meer aandacht voor ambacht en beleving - zorgde voor een kwaliteitsslag. ‘Horecapartijen spraken hier hun waardering over uit. Partners willen de samenwerkingen voor 2018 intensiveren en nieuwe partijen willen ook aansluiten om deze beurs verder op de kaart te zetten. Mooiere complimenten kunnen we niet krijgen’, zegt organisator Rinda Woerlee.

Gevestigde namen inspireren jeugd

Op 20, 21 en 22 maart jl. was de vloer gevuld met een mix van jonge ijverige studenten die helemaal verknocht zijn aan het vak tegenover gevestigde horecanamen met evenveel hartstocht. ‘Ze hebben allemaal het vuur in hun ogen en de liefde voor het vak dat er vanaf spat’, legt Woerlee vol trots uit. ‘De bourgondische kracht van culinair Limburg was volop te zien en te proeven, met name op het Streekgastronomieplein. Hier waren continu livedemonstraties te volgen van lokale chef-koks waarbij ze steekproducten op creatieve wijze klaarmaakten en presenteerden.’

Uitgebreid en lokaal aanbod

De beursvloer was dit jaar voor het eerst opgedeeld in verschillende clusters. Voor iedere discipline was aanbod. Van allerlei soorten snacks en gezonde maaltijden tot klassiek en halal en authentieke brouwerijen tegenover nieuwe merken. Ook horeca-apparatuur en andere ondersteunde producten zoals drukwerk en personeelsdiensten ontbraken niet. ‘Ik moet met name de lokale ondernemers bedanken voor hun inzet’, zegt Woerlee. ‘Zij hebben massaal de schouders onder dit nieuwe concept gezet. Het resultaat is fantastisch en biedt veel vertrouwen voor 2018. We gaan door op deze ingeslagen weg; blijven samenwerken met de branche, luisteren naar de markt en inspelen op hun behoeften.’

De volgende editie van Horeca & Food Inspiratie in Venray vindt plaats van 12 t/m 14 maart 2018.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!