Altijd al proefkonijn willen zijn? Kom naar CONCEPTAltijd al proefkonijn willen zijn? Kom naar CONCEPT
Back Back Nieuws

Altijd al proefkonijn willen zijn? Kom naar CONCEPT

29 mei 2017

MPI NL en GvE hebben samen ‘CONCEPT’ bedacht, een congres die zich het beste laat omschrijven als een Experience en een Experiment. 

Tijdens het Jaarcongres op maandag 19 juni, in De Fabrique te Utrecht, worden de deelnemers uitgedaagd zich te laten meevoeren door het congres en deze als proefkonijn te ondergaan. Waarna ze uiteindelijk met nieuwe inzichten en ervaringen naar huis gaan. Vol inspiratie en energie om deze nieuwe tools de volgende dag meteen in te zetten.

Kies je route

Na het overweldigende succes van het MPI Jaarcongres ‘CONTENT’ vorig jaar, heeft MPI besloten dit jaar de samenwerking met het Genootschap voor Eventmanagers aan te gaan. Tijdens het congres kan de deelnemer uit drie routes kiezen, waarin zij het congres zullen ondergaan. Naast de routes zullen ook de catering, de locatie, de aankleding, de techniek, het plenaire gedeelte en de workshops deel uit maken van de Experience. Het gehele congres is één groot experiment, waarin de deelnemers als proefkonijnen fungeren.

Aanmelden

Benieuwd naar de sprekers, de workshops en de routes? Ga naar concept2017.nl voor meer informatie en je aan te melden. Schrijf je ook meteen in voor de nieuwsbrief. De komende weken verschijnen er extra edities, met het laatste nieuws over het congres.

Vanaf 11.00 uur ben je welkom in De Fabrique in Utrecht. Rond 17.30 tot ca.19.00 uur zal er met een hapje en een drankje nagepraat kunnen worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!