Back Back Nieuws

Alle sprekers voor Content van MPI zijn bekend

23 juni 2016
Het nieuwe eventconcept 'Content' van Meeting Professionals International vindt op 5 juli a.s. voor het eerst plaats. Het decor voor dit evenement is SugarCity in Halfweg. Dankzij de hulp van zowel leden als niet-leden van MPI zijn de uiteindelijke tien sprekers gekozen. Zij mogen een pitch geven waarna de deelnemers kiezen wie zij tijdens de keynote-sessie willen horen. Sprekers die op plaats 2 tot en met 5 eindigen, krijgen de kans hun verhaal tijdens parallelsesies te doen, zodat geïnteresseerden hun headset kunnen afstemmen op hun favoriete spreker.

De sprekers:
- Thomas Blekman
- Cyriel Kortleven
- Hélène Oosterhuis
- David Hulsenboom
- Annemarie Steen
- Patrick van der Pijl
- Rudy va Beurden
- Tim Zuidgeest
- Denise van Iersel
- Jean-Marc Bilderbeek

Over Content: alles voor de inhoud
Met Content speelt MPI in op het huidige tijdsbeeld. Een proeftuin waarbij grenzen worden opgezocht en nieuwe ideeën worden getest. Bij Content wordt 75% van de inkomsten uitgegeven aan content. 'We gaan terug naar de basis, op zoek naar relevantie en breken met conventies. Van de registratie tot de borrel... jij bepaalt de content van dit evenement!' vertelt Gijs Verbeek, executive director MPI Nederland. Dagvoorzitter van Content is Loek Peters. Naast acteur, in onder andere Penoza, is Loek ook ondernemer. En, 'de
ander beter maken ofwel de ander faciliteren zijn werk zo goed mogelijk
te doen', is een acteerfilosofie die hij zowel toepast op de set als in
het bedrijfsleven. Kortom, volgens Gijs de gewenste dagvoorzitter voor Content (Bekijk hier een filmpje van 60 seconden van Loek voor MPI).


Informatie en kosten
De prijs voor Content gaat per 15 verkochte tickets omhoog, dus wees er snel bij en bestel jouw ticket voor dit inhoudelijke evenement via deze link.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!