Ad Willemsen nieuwe General Manager HMSHost Ad Willemsen nieuwe General Manager HMSHost
Back Back Nieuws

Ad Willemsen nieuwe General Manager HMSHost

21 april 2017

HMSHost International, wereldleider in food & beverage voor reizigers, heeft La Place topman Ad Willemsen aangesteld als General Manager van HMSHost Schiphol en Rotterdam. Willemsen neemt bijna 30 jaar aan management ervaring in food & beverages met zich mee.

Groei

In zijn nieuwe rol is Willemsen verantwoordelijk voor het ontwikkelen en groeien van de business van HMSHost Schiphol en Rotterdam. Hij zal in zijn rol intensief samenwerken met de zeer gewaardeerde partners op beide locaties. 'HMSHost Schiphol is een van onze flagship locaties en heeft een enorme groei doorgemaakt de laatste jaren onder andere met de opening van zeven nieuwe locaties in Lounge 2. Daarnaast hebben we recentelijk Rotterdam Airport mogen toevoegen aan ons portfolio. We zijn trots op wat we hebben neergezet en hebben er alle vertrouwen in deze trend voort te kunnen zetten met Willemsen aan het roer van deze belangrijke locaties. Willemsen heeft een indrukwekkende track record op management vlak en in het neerzetten en doorontwikkelen van succesvolle concepten,' zegt Ronald Loendersloot, Regional Managing Director Europe & Africa van HMSHost International.

Ervaring

Voordat Willemsen in 2014 commercieel directeur werd bij La Place vervulde hij diverse managementfuncties bij het bedrijf. Toen La Place haar eerste concepten opende was hij horecamanager en daarna rayonmanager. Van 1994 tot 2016 heeft hij de formule als operations manager, director en uiteindelijk als commercieel directeur zien uitgroeien tot een van Nederlands grootste succesformules.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!