Back Back Nieuws

Achterhoekse hotels starten samenwerking

09 juni 2016
Tien hotels in de Achterhoek slaan samen met Stichting Achterhoek Toerisme de handen
ineen om bijzondere Achterhoekse hotelarrangementen onder de aandacht te brengen bij potentiële gasten. Met de lancering van de website is er een nieuwe online marketingcampagne van start gegaan.

‘Door deze samenwerking kunnen de hotels hun slagkracht vergroten en de marketingactiviteiten naar een hoger level tillen. Door als collectief op te trekken ondersteunen we elkaar en versterken gezamenlijk de positie van de Achterhoek als bestemming voor toeristisch bezoek,’ vertelt Niels Weijers van stichting Achterhoek Toerisme.

Online zoeken en boeken
Via hotelsindeachterhoek.nl kunnen bezoekers binnen een paar klikken het hotel arrangementenaanbod bekijken en direct boeken. Het gebruiksgemak voor bezoekers wordt vergroot. Zij kunnen zich op één website oriënteren voor een bezoek aan de Achterhoek en direct boeken, zonder eerst verschillende hotelwebsites te moeten bezoeken. De arrangementen zijn onderverdeeld in verschillende thema’s en waarbij verschillende behoeftes worden voorzien. Op de website zijn fiets- en wandel-, culinaire, culturele-, sportieve- en relaxarrangementen te vinden.

Bron: verkeersbureaus.info - Florence van der Voort 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!