Aanmelder.nl en NetworkTables gaan samenwerkenAanmelder.nl en NetworkTables gaan samenwerken
Back Back Nieuws

Aanmelder.nl en NetworkTables gaan samenwerken

22 oktober 2019

Het leven voor eventorganisatoren steeds makkelijker maken, dat is wat hen samenbrengt. Twee spelers in de zakelijke evenementenbranche slaan de handen ineen. Deelnemersregistratie voor evenementen via aanmelder.nl en matchmaking door middel van rondetafelgesprekken, workshops en één-op-één afspraken met NetworkTables.com.

Samenwerking

Marktleider op het gebied van deelnemersregistratie van zakelijke evenementen, aanmelder.nl, kiest NetworkTables.com, specialist op het gebied van matchmaking, als partner om netwerken tijdens evenementen makkelijker en efficiënter te maken.

Niet opnieuw een profiel aanmaken

Steeds meer zakelijke evenementen staan in het teken van kennisoverdracht in de vorm van rondetafelgesprekken, paneldiscussies en gericht netwerken. Het viel aanmelder.nl op dat eventorganisatoren enorm veel tijd besteden aan het maken van groepsindelingen, tafelplaceringen en matchmaking. Door de samenwerking is het mogelijk om deelnemers direct na registratie toegang te geven tot NetworkTables om vervolgens aan te schuiven bij rondetafelsessies, workshops te kiezen en 1-op-1 afspraken te plannen. Deelnemers hoeven niet opnieuw een profiel aan te maken of een app te downloaden. Door dit gemak gebruikt 9 van de 10 deelnemers de netwerk tool, terwijl het industrieel gemiddelde op 4 van 10 ligt. Eenmaal op het evenement vinden deelnemers hun persoonlijk programma terug op de badge van aanmelder.nl.

Tijdsbesparing

Matthijs Otto, oprichter NetworkTables: ‘De samenwerking met aanmelder.nl was voor ons een logische stap omdat we veel gemeenschappelijke klanten zien. Voor klanten levert dit tijdsbesparing op want alle deelnemers komen nu automatisch in NetworkTables te staan. Software met elkaar koppelen is de toekomst.’

Netwerken makkelijker gemaakt

Inmiddels hebben al verschillende klanten met beide softwarepakketten gewerkt. Op evenementen van o.a. UWV Werkgeversservicepunt, Kamer van Koophandel en Vakmedianet wordt netwerken al makkelijker en efficiënter gemaakt door de combinatie van deelnemersregistratie en matchmaking.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!