Mart VisserMart Visser
Back Back Nieuws

Aan tafel met Mart Visser

30 januari 2017

Voor de derde keer organiseert Oogenlust in samenwerking met Galerie Hans Persoon ‘Aan tafel met’. Na Jimmy Nelson en Bas Meeuws is het dit jaar Mart Visser die plaats neemt aan tafel. Tijdens een twee sterren diner presenteert Visser zijn Haute Couture show en neemt hij de gasten mee langs de vele facetten van de wereld van Haute Couture en zijn Artwork.

Aan tafel met Mart Visser

Artwork, Couture en Culinair ontmoeten elkaar 29 en 30 maart 2017 op Domein Oogenlust te Eersel. Tijdens een diner, bereid door chef-kok Dick Middelweerd van restaurant de Treeswijkhoeve**, presenteert Mart Visser zijn meest recente Haute Couture collectie ‘Private View’. Daarnaast geeft hij een toelichting over zijn visie en inspiraties, zijn keuzes in ontwerpen, zijn werk en de creaties uit de show.

Mart Visser

Mart Visser kreeg zijn bekendheid als couturier. Zo lang hij een potlood of penseel vast kan houden is hij echter ook al bezig met het tekenen en schilderen van hoofden. De kracht van Mart Visser als couturier ligt bij de persoonlijke aandacht voor iedere vrouw die zijn creaties draagt. Structuur, reliëf, textuur en techniek versterken het ontwerp. Dezelfde ingrediënten past Mart Visser toe in zijn kunst; Artwork.

Expositie

Aan tafel met Mart Visser is de Grand Opening van Vissers verkoopexpositie PRIVATE VIEW op Domein Oogenlust. PRIVATE VIEW bestaat uit een persoonlijke selectie van zijn unieke schilderijen, sculpturen en installaties. Marts’ Artwork bestaat uit kleinere werken tot immense schilderijen van 2 bij 3 meter, maar altijd zijn het koppen die afgebeeld worden. De expositie vindt plaats van 29 maart t/m 29 april 2017 zowel in de showroom van Oogenlust als bij Galerie Hans Persoon. 

Oogenlust

Oogenlust verzorgt aankleding en decoratie op vooraanstaande evenementen, nationaal en internationaal, particulier en zakelijk. De bloembinderij met loyale winkel vormen de oorsprong van het bedrijf. Marcel van Dijk; 'Sfeer creëren, dat is wat we doen. Met de natuur als uitgangspunt, streven we altijd naar prikkelende combinaties en verrassende keuzes. Emoties vertalen we in sfeervolle creaties: creaties die uw zintuigen prikkelen. Zo geven we vanuit ons bloemenambacht invulling aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs'. Oogenlust is gevestigd op Hees 4, 5521 NV Eersel.

Galerie Hans Persoon

Galerie Hans Persoon is een eigentijdse galerie. Met zes tentoonstellingen per jaar vertegenwoordigt de galerie verschillende disciplines uit de hedendaagse kunst. Gevestigd op Domein Oogenlust te Eersel tonen Hans en Jacqueline Persoon werk van nationaal en internationaal gevestigde kunstenaars. In elke presentatie wordt gezocht naar de perfecte harmonie in combinatie met spannende tegenstellingen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!