9 en 10 september: 24Carlton Experience Tour9 en 10 september: 24Carlton Experience Tour
Back Back Nieuws

9 en 10 september: 24Carlton Experience Tour

15 juli 2019

Ben jij altijd op zoek naar inspiratie, vernieuwende ideeën en unieke locaties? Dan wil je dit 24-uurs event, de 24Carlton Experience Tour niet missen. 'Vierentwintig uur lang?', horen wij je denken. Klopt! Maar dan wel van 12.30 tot 12.30 uur zodat je de ochtend voorafgaand en de middag erna nog kunt werken. En je blijft slapen in het nieuwste en sportiefste HUP hotel in Mierlo.

Tijd goed besteed

Een locatie moet je zelf ervaren voor je de juiste kunt kiezen. En we snappen heel goed dat je tijd kostbaar is. Daarom zorgen we voor een waardevol programma dat je samen met andere meeting- en eventplanners beleeft. Over het kennisprogramma kunnen we alvast vertellen dat je praktisch wordt bijgeschoold in Utrecht, je smaakpupillen en keukenvaardigheden worden getest in Haarlem en we een serieus onderwerp aansnijden in Den Haag. De tweede dag staat volledig in het teken van topsport in de breedste zin van het woord. Als eventmanager moet je ook pieken op het juiste moment, hoe doe je dat? Aan het einde van de ochtend sluiten we af met een comedyprogramma.

Leer je branchecollega's beter kennen

Misschien spreek je weleens andere meetingplanners op een beurs of netwerkevent, lees je waar ze mee bezig zijn op LinkedIn en tap je door hun Instastories. Maar neem je weleens echt de tijd voor een goed gesprek? We starten de 24 uur met Verbingo als ijsbreker en maken een verdiepingsslag tijdens de tour. Een soort van luchtige durf te vragen met no-nonsense antwoorden en oplossingen voor vraagstukken.

Meer informatie en aanmelden

De 24Carlton Experience Tour is gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bekijk het programma en meld je aan op de eventwebsite www.24carltonexperiencetour.nl  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!