Back Back Nieuws

7AM Catering gaat verder onder de naam Orange5 Catering & Events

27 maart 2015
7AM Catering wordt vanaf dit voorjaar Orange5 Catering & Events. De naam is ontleend aan het oude pakhuis aan de Haagse Oranjestraat 5, dat als uitvalsbasis en eigen vergaderlocatie dient. De nieuwe organisatie gaat zich nog breder richten op formele en informele zakelijke bijeenkomsten met catering die vanzelfsprekend biologisch is. Orange5 Catering & Events heeft veel ervaring in het vertalen van wensen in een totaalconcept. Binnen de bedrijven van opdrachtgevers of op een passende locatie. Orange5 is dan ook kind aan huis in diverse Haagse blikvangers.

‘Voor ons volstrekt logisch’
De catering is vanzelfsprekend biologisch. Reitze ten Cate, eigenaar van Orange5 Catering & Events: ‘Het is eigenlijk gek om te benadrukken dat al onze producten biologisch, ecologisch en duurzaam zijn. Voor ons is dat volstrekt logisch. Juist het níet bieden van die producten zou een uitzondering moeten zijn. Ook in onze hele bedrijfsvoering houden we als vanzelf rekening met onze planeet. Door goede leveranciers dicht bij te zoeken, door slim om te gaan met energie en door verantwoord om te gaan met afval bijvoorbeeld.’

Financieel interessanter 
Binnen en buiten het exclusief te huren pakhuis om de hoek van het Haagse Noordeinde biedt Orange5 verschillende vaste cateringconcepten. Met het WkR Concept speelt Orange5 bijvoorbeeld in op de nieuwe werkkostenregeling. Die maakt catering op het eigen terrein van opdrachtgevers financieel interessanter. Het Streetfood Concept is een eigentijds alternatief voor de maar al te bekende buffetten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!