50|50 Hotel Belmont, toplocatie voor een event midden in de natuur 50|50 Hotel Belmont, toplocatie voor een event midden in de natuur
Back Back Eventcase

50|50 Hotel Belmont, toplocatie voor een event midden in de natuur

14 juni 2023

Op een lijstje van fraaie natuurgebieden in Nederland staat het Nationaal Park de Hoge Veluwe bij veel mensen hoog genoteerd. 50|50 Hotel Belmont is een uniek hotel en congrescentrum in Ede en is door de centrale ligging in combinatie met de mooie, rustieke omgeving dé plek voor een geslaagd evenement. In deze categorie valt zeker het personeelsfeest van stichting De Drieslag. Op woensdag 10 mei waren circa 325 medewerkers van deze stichting voor onderwijs en opvang voor kinderen van nul tot dertien jaar te gast bij 50|50 Hotel Belmont.

Midden in het groen

De landelijke locatie, gelegen tussen het natuurgebied Gelderse Vallei en het Nationaal Park de Hoge Veluwe, is iets waar 50|50 Hotel Belmont bij opdrachtgevers hoog mee scoort. ‘We hebben hier een omvangrijk buitenterrein van ongeveer acht hectare’, vertelt Johanneke Smits, manager front- en backoffice en marketing. Het beste van buiten met binnen weten ze bij 50|50 Hotel Belmont voor de organisatie van een event prima te combineren. Medewerkster sales en reserveringen Romy Gaasbeek: ‘Voor het personeelsfeest van De Drieslag hadden we een grote stretchtent neergezet en deze sfeervol ingericht. Op ons terrein stonden diverse foodtrucks opgesteld om zo een echte festivalsfeer te creëren. En dat lukte bij 50|50 hotel Belmont uitstekend. Alle gasten liepen lekker door elkaar heen en genoten na een drukke werkdag in een informele en zeker door het kampvuur ook knusse setting- van elkaars aanwezigheid. Met onder meer verse smoothies, pincho’s, fruitspiesjes, mocktails, nacho’s, salades, friet en broodjes met pittige Mexicaanse worst, kon ook het cateringteam op complimenten rekenen. 

Filosofie

50|50 Hotel Belmont onderscheid zich tevens met een eigen bedrijfsfilosofie. Het hotel is onderdeel van het Leger des Heils. Als re-integratieplek helpt het jaarlijks rond de honderd mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hun weg terug naar werk. Door een congres of evenement bij 50|50 Hotel Belmont te organiseren draag je als opdrachtgever dus bij om re-integratiekrachten de kans te geven om werkervaring op doen en zorg je zo voor sociale impact. ‘Voor veel van onze opdrachtgevers is dit van meerwaarde voor hun evenement of meeting en het draagt bij aan de MVO-doelstellingen van organisaties’, aldus Johanneke.

Congreshal en serre

De congreshal met daaraan gekoppeld een serre biedt bij 50|50 Hotel Belmont in totaal plaats voor een event voor maximaal 325 mensen. Tijdens het feest van stichting De Drieslag kon het personeel in de avond genieten van een voorstelling van cabaretier en liedjesschrijver Timzingt ‘We maken in de congreshal gebruik van een professioneel audiovisueel team met uitstekende audiovisuele middelen zodat beeld en geluid altijd tiptop in orde zijn.’

Mediterrane lunches

De combinatie van een binnen en buitenprogramma voor het geslaagde personeelsfeest van stichting De Drieslag smaakt voor 50|50 Hotel Belmont naar meer. Zo is het aanbieden van mediterrane lunches op het groene terrein buiten of in de stretchtent, zeker met de zomer in aantocht, iets wat verder uitgebouwd gaat worden.

Tekst: Johan van Dien

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!