120 kennissessies en 5 podia120 kennissessies en 5 podia
Back Back Nieuws

120 kennissessies en 5 podia

06 augustus 2019

The Next Event 2019 #TNE19

18 september a.s. is The Next Event in De Broodfabriek. Een kennisfestival waar de standhouders kennis-exposanten worden en de bezoekers louter bestaan uit opdrachtgevers en bureaus. Honderden op één dag op één evenement. Zij kunnen aanschuiven bij 120 kennissessies en 5 podia met sprekers. Daarmee is The Next Event het grootste kennisfestival over eventmarketing, live communicatie en het organiseren van 'zakelijke' events.

Waar The Next Event 2018, de eerste editie van dit kennisfestival, voldoende verbeterpunten meekreeg van bezoekers en kennisexposanten, won het baanbrekende concept al wel een 2e plek bij de Best Event Awards World, voor beste beursconcept: 'This could be the future of trade shows', gaf een jurylid als commentaar. De internationale award kreeg The Next Event voor het transformeren van standhouders naar kennis-exposanten en het selecteren van louter opdrachtgevers en bureaus als bezoeker.

18 september 2019 volgt de zwaar verbeterde tweede editie. 'Het lukte vorig jaar al om ruim 600 opdrachtgevers en bureaus te boeien met een mix van keynotes, kennissessies en 1 op 1 gesprekken. Ook #TNE2019, in De Broodfabriek in Rijswijk, draait weer volledig om kennisdelen. De beursvloer is een kennisvloer geworden met 'huiskamer-stands' waar bezoekers op onderwerp afspraken kunnen maken met de experts van deelnemende eventbedrijven', schetst Robin van Leeuwen van organisator EventBranche.nl / EvenementOrganiseren.nl. 'Geen lange gangpaden, maar ‘pleinen’ waar het aanbod per tak van sport samenkomt. In het voortraject maakt de bezoeker door middel van NetworkTables afspraken met de kennis-exposanten en kiezen zij keynotes op 1 van de 5 podia vol tips, workshops, expertise en voorbeelden.'

The Next Event hanteert een inschrijfprocedure waar alleen opdrachtgevers van bedrijven, (semi-)overheidsinstellingen of goede doelen én bureaus bezoekerstoegang krijgen. Vervolgens kunnen de geselecteerde bezoekers hun sessies boeken bij de 'kennis-exposanten' in hun huiskamer. Daarnaast zijn er 5 podia vol interessante sprekers over eventmarketing en live communicatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!