Co SoloCo Solo
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Co Solo

  • Verlengde Nieuwstraat 59
    3011 GX Rotterdam

    Tel: 010 511 0515

  • Co Solo

In het kort

  • Op zoek naar een beleving met impact?
  • Onze focus ligt op de doelstelling van de klant en diens gastengroep
  • Wij stellen altijd de "waarom-vraag". Om de diepste en grootste wensen boven water te krijgen.
  • Al ruim 16 jaar bedenken, produceren en organiseren wij zakelijke en feestelijke evenementen

Ga naar de website

''Wij willen momenten van geluk en positiviteit toevoegen aan deze wereld.''

Co Solo organiseerd een variatie aan zakelijke en particuliere evenementen. Elk evenement is uniek en op maat gemaakt op basis van de specifieke wensen van de klant.

Al meer dan 12 jaar creëren wij onvergetelijke belevingen die vragen om creatieve oplossingen. 
Onze uitdaging is dan ook om maximaal bij te dragen aan de doelstellingen van uw evenement en daarmee waarde toe te voegen aan uw bedrijf. Hoe groot of klein het doel ook is!

 

Events

Co Solo bestaat uit een divers team met verschillende talenten, elk met zijn of haar eigen persoonlijke kracht. Verenig deze krachten en je krijgt een onverslaanbaar team. Onze samenwerking en professionaliteit leidt tot het behalen van de meest uitdagende doelen in het organiseren van evenementen met impact!

Entertainment 

Wij zijn specialisten in het maken van tailormade entertainmentconcepten, podiumprogrammeringen en openings- en dinnershows. Met ons uitgebreid aanbod van diverse artiesten en de benodigde technische kennis en mankracht zorgen wij voor het samenkomen van uw evenement tot één grote happening.

Destination Management Company (DMC) 

Als DMC biedt Co Solo totaalpakketten aan voor internationale gezelschappen in Nederland, België en de Golfstaten. Wij creëren onvergetelijke belevingen die vragen om creatieve oplossingen en vlekkeloze planningen. We geven u de garantie dat uw bezoek aan een van onze steden zelfs de meest ervaren reiziger zal verbazen en verrassen.

Locations 

Achter elke locatie zit een verhaal, een geschiedenis. Door de unieke eigenschappen van een locatie te benadrukken, toveren wij grijze en ruwe locaties om tot kleurrijke en sfeervolle feestlocaties die impact hebben op uw gasten. Co Solo verhuurt exclusief de GevangenisRotterdam aan de Noordsingel en locaties in de Markthal Rotterdam. 

Neem contact op met Co Solo

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Co Solo zal z.s.m. contact met u opnemen.