Back Back Evenementenbureaus

Noordwijk Marketing/ Noordwijk Regio Congresbureau

  • De Grent 8
    2202 EK Noordwijk

    Tel: 071 362 3887

  • Noordwijk Marketing/ Noordwijk Regio Congresbureau

Ga naar de website
Noordwijk, the best place to meet! 
 
Noordwijk is een exclusieve badplaats, die door zijn centrale ligging in de Randstad uitstekend bereikbaar is. Bijzonder is dat Noordwijk congresfaciliteiten heeft die een grote stad waardig zijn en tegelijkertijd de charme van een kleine badplaats heeft weten te behouden. De geringe oppervlakte van Noordwijk bewijst haar meerwaarde tijdens grootschalige evenementen waarbij gasten in verschillende hotels verblijven en de activiteiten op verschillende locaties afspelen.
 
Naast een rijke variëteit aan kwalitatief hoogwaardige congreslocaties, een ruim aanbod aan bijzondere vergaderlocaties, uitstekende congreshotels en restaurants, biedt Noordwijk ook een uitdagende omgeving om (actief) te ontspannen. De combinatie van strand, zee, natuur en duinen biedt veel mogelijkheden voor outdoor teambuildingsactiviteiten.
 
Noordwijk Marketing heeft veel ervaring als het gaat om congresorganisatie. Wij hebben nauwe banden met de ondernemers, gemeente en andere stakeholders. Neem eens deel aan een site visit; samen met collega’s uit de branche laat Noordwijk Marketing u kennismaken met Noordwijk als locatie voor uw bijeenkomst. Wilt u liever een persoonlijke rondleiding, afgestemd op uw wensen? Ook dat is mogelijk! U kunt ook deelnemen aan een van de events die wij organiseren. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte.

Neem contact op met Noordwijk Marketing/ Noordwijk Regio Congresbureau

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Noordwijk Marketing/ Noordwijk Regio Congresbureau zal z.s.m. contact met u opnemen.