16 Mei: Noordwijk Marketing organiseert Space Rally16 Mei: Noordwijk Marketing organiseert Space Rally
Back Back Nieuws

16 Mei: Noordwijk Marketing organiseert Space Rally

11 april 2019

Maak kennis met congresbadplaats Noordwijk. Grootse congres- en vergaderfaciliteiten in het ruimtelijk decor van strand, zee, duinen en bloemen. Badplaats van internationale allure die alles biedt om uw zakelijke evenement tot een succes te maken. Dat is Noordwijk. Zeker een kennismaking waard.

Ga mee op een inspirerende en leerzame ontdekkingsreis en ervaar de ruimte en oneindige mogelijkheden van en in Noordwijk. Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan de Space Rally op donderdag 16 mei 2019.

Ervaar de Ruimte in Noordwijk

Ervaar de ruimte in Noordwijk, want de ruimte is Noordwijk. De aanwezigheid van de ruimtevaartorganisatie ESA ESTEC (met het Erasmus Centre) en het bezoekerscentrum Space Expo maken Noordwijk tot het episch centrum van de Europese ruimtevaartindustrie.

De Space Rally

De Space Rally voert in duurzame elektrische auto's door de prachtige omgeving van Noordwijk en kent pitstops bij diverse congres- en vergaderlocaties. De vragen onderweg testen uw kennis over Noordwijk als zakelijke bestemming en leveren u veel informatie op. De Space Rally wordt afgesloten met een netwerkborrel. Een unieke kans om uw kennis te delen met vakgenoten en nieuwe en waardevolle contacten op te doen.

Programma

14.00 uur – Ontvangst
14.30 uur - Start Space Rally
18.00 uur - Afsluitende netwerkborrel
19.00 uur - Einde programma

Aanmelden

Deze Space Rally is exclusief voor corporate eventplanners en secretaresses. Meld u snel aan om een plekje te reserveren in een van de equipes van de Noordwijk Space Rally, want de plaatsen zijn beperkt. Na aanmelding ontvangt u meer details over het programma. We mogen alvast verklappen dat het programma zal worden verrijkt met een inspirerende spreker en dat we gaan zorgen voor een verrassende opening van de Rally.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!