Naturalis Biodiversity CenterNaturalis Biodiversity Center
Back Back Locaties

Naturalis Biodiversity Center

  • Pesthuislaan 7
    2333 CR Leiden

    Tel: 071 - 751 97 00

  • Naturalis Biodiversity Center

In het kort

  • unieke combinatie van wetenschap, cultuur en vermaak
  • centraal gelegen, op loopafstand van centraal station
  • parkeergelegenheid in de directe omgeving

Ga naar de website
Naturalis Biodiversity Center: onze collectie, kennis en wetenschappers bieden het onderscheidend element voor uw evenement.  Laat uw gasten ontdekken en verwonderen.
 
Zakelijke groepen
Tot 2 september 2018 neemt Naturalis-onderzoeker en gif-expert dr. Freek Vonk u mee in de wereld van gif. Onze zakelijke arrangementen en bedrijfsuitjes staan dan natuurlijk ook volledig in het teken van gif. Wij kijken er naar uit om u en uw gasten te verwelkomen bij Naturalis!

Sta oog in oog met allerlei giftige levende dieren of verrijk uw bijeenkomst door één van onze onderzoekers te laten spreken. Graag maken we de ervaring compleet door de hapjes en drankjes in het gif-thema te verzorgen. De combinatie van onze locatie, één van onze activiteiten en een hapje en een drankje zullen u en uw gasten een onvergetelijke ervaring geven. Wij maken onze offertes op maat. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via sales@naturalis.nl of 071-7519700.
 
Opening nieuw museum
Tot september 2018 verwelkomen we u en uw gasten graag in het Pesthuis. Daarna stellen we graag ons prachtige nieuwe museum voor u open, inclusief onze grote ontvangsthal geschikt voor gezelschappen tot 1.500 personen en ons Auditorium, geschikt voor groepen tot 300 personen.
 
Congres of vergadering 
Vooral de combinatie tussen wetenschap, cultuur en vermaak maakt een bijeenkomst in Naturalis zo uniek. Nergens ter wereld is een collectietoren met meer dan 42 miljoen objecten te vinden en onze wetenschappers hebben bij elk object een bijzonder verhaal te vertellen. En vergadering voor 5 personen of een bedrijfsfeest voor 400 personen; wij maken van elke bijeenkomst een belevenis.
 
Voor meer informatie
U kunt ons bereiken op 071 751 9700 of per mail: sales@naturalis.nl.
 

Neem contact op met Naturalis Biodiversity Center

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Naturalis Biodiversity Center zal z.s.m. contact met u opnemen.