Zeelandhallen GoesZeelandhallen Goes
Back Back Locaties

Zeelandhallen Goes

 • Da Vinciplein 1
  4462 GX Goes

  Tel: 088 9000 350

 • Logo Zeelandhallen Goes

In het kort

 • Veel kennis over de regio
 • 1 restaurant, 3 multifunctionele hallen, 1 foyer en 1 bioscoop
 • Voor evenementen tot 15.000 m2
 • Van 50 tot 15.000 personen
 • Pal naast de A58, op nog geen minuut van de snelweg

Ga naar de website

Zeeën van ruimte
In Zeeland is de frisse zeebries nooit ver weg, net zo min als de Zeeuwse nuchterheid. Deze facetten komen ook in Zeelandhallen Goes tot uiting: elk evenement wordt met een onbevangen blik bekeken, waarna alles uit de kast wordt getrokken om de locatie perfect te laten aansluiten bij het doel van het evenement. En met succes: deze multifunctionele evenementenlocatie heeft Zeeland als toplocatie voor beurzen, congressen en andere (publieks)evenementen weer echt op de kaart gezet. 

Veel beurzen en evenementen hebben de weg naar Goes inmiddels gevonden. De fraaie en representatieve entree, de moderne faciliteiten, het grote aantal vierkante meters en natuurlijk de goede aansluiting op Vlaanderen; allemaal redenen om voor Zeelandhallen Goes te kiezen. 

Veelzijdig combineren
Zeelandhallen beschikt over drie hallen die afzonderlijk of in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden. Verder is er een ruim en sfeervol restaurant en een leisurecentrum met diversie faciliteiten. In totaal telt de locatie 15.000 vierkante meter vloeroppervlak, waarmee het één van de grootste evenementenlocaties in het zuidwestelijke deel van Nederland is. Door de ligging van Goes bereik je ook een groot deel van Vlaanderen.

In het leisurecentrum is DaVinci Bioscoop Goes gevestigd, die zich perfect leent om een congres en/of product presentatie te geven. Daarbij de mogelijkheid om met maximaal 40 personen te dineren. Uiteraard behoort een bezoekje aan één van de vele Zeeuwse trekpleisters er ook bij.

Neem contact op met Zeelandhallen Goes

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Zeelandhallen Goes zal z.s.m. contact met u opnemen.