Modelbouwshow.nl komt weer naar Zeelandhallen GoesModelbouwshow.nl komt weer naar Zeelandhallen Goes
Back Back Nieuws

Modelbouwshow.nl komt weer naar Zeelandhallen Goes

15 februari 2024

De 33e editie van Modelbouwshow.nl staat voor de deur! Op zaterdag 24 en zondag 25 februari 2024 komt de grootste modelbouwshow van de Benelux weer naar de Zeelandhallen in Goes. Van Mecanno, K'nex en Playmobil tot zo'n 2.000 m² aan welbekende Deense bouwstenen en nog veel meer. Met meer dan honderd standhouders en activiteiten is het volop kijken, kopen, bouwen en winnen geblazen.

Modellen in actie

Op het land, in het water, per spoor en zelfs in de lucht, deze modelbouwshow komen de meest bijzondere creaties tot leven. Modeltanks trotseren de zandvlakte en verschillende auto's en treinen razen langs de bezoekers heen. Ook bij het water speelt zich een hoop af. Modellen van zeilschepen gaan er de strijd met elkaar aan, er worden offshore demonstraties uitgevoerd en er is voor het eerst in de geschiedenis van het evenement een haven waar boten aanmeren. Modelbouwkenner Arie Penning neemt het publiek mee in het programma.

Een gevarieerd programma voor jong én oud

De modelbouwshow is een uitje voor het hele gezin. Zo is er ook voor kinderen een hoop te beleven. Jonge modelbouwliefhebbers kunnen letterlijk en figuurlijk spoorzoeken tijdens een speurtocht langs het modelbouwspoor. Daarnaast vallen er ook mooie prijzen te winnen tijdens een heuse vliegwedstrijd en een bouwstenencompetitie.

Thema: Bouw aan het verleden

Iedere modelbouwshow worden standhouders uitgedaagd om een thema in hun modellen te verwerken. Het thema van deze wintereditie: ‘Bouw aan het verleden’. Liefhebbers brengen schaalmodellen van bestaande monumenten naar de voorgrond. Van papierbouw tot 3D-geprinte creaties, er wordt een grote diversiteit aan bouwtechnieken gepresenteerd.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!