Beurzen, congressen, vergaderenBeurzen, congressen, vergaderen
Back Back Locaties

Expo Houten

 • Meidoornkade 24
  3992 AE Houten

  Tel: 030 634 9100

 • Beurzen, congressen, vergaderen

In het kort

 • Gratis parkeren, exclusief voor bezoekers én standhouders van Expo Houten
 • Centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A27
 • WiFi gratis voor bezoekers en standhouders
 • Alle beurshallen gelijkvloers, expeditiedeuren in alle hallen
 • Eén contactpersoon in ondersteuning en begeleiding
Ga naar de website

Expo houten behoort tot de top 5 van beurslocaties in aantal publieks- en vakevenementen. De vier beurshallen  bieden jaarlijks ruimte aan vele vak- en publieksbeurzen en is de perfecte locatie voor het organiseren van een bestaande beurs, maar ook voor het starten van een nieuw evenement. De kracht van Expo Houten ligt bij het kleine en betrokken team van enthousiaste ervaren medewerkers, de flexibiliteit en hoge mate van betrokkenheid.

Ten zuid-oosten van Utrecht, tussen de A27/A12, vindt u Expo Houten. Opdrachtgevers weten Expo Houten al jaren te vinden voor hun beurs, congres of ander evenement. Mede door de vele mogelijkheden van de locatie, de 1650 gratis parkeerplaatsen en goede bereikbaarheid met het OV.

Congressen
Bij Expo Houten vindt u op de eerste etage zalen voor congressen en seminars tot 200 personen. Is uw groep groter? Dan wordt één van de hallen ingericht tot een complete congresruimte voor maximaal 2.000 personen! De diverse zalen zorgen  dat er voldoende mogelijkheden zijn voor parallelsessies.

Ook alle facilitaire zaken kunt u met een gerust hart aan Expo Houten overlaten: audiovisuele middelen, podium, sfeervol en functioneel zaal- en podiumlicht, aankleding van de zaal, terras, catering en hostessen.

Kleinere bijeenkomsten
Naast grote bijeenkomsten is Expo Houten ook uitermate geschikt voor kleinere bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen en cursussen. De nieuwe zalen beschikken over daglicht, moderne audiovisuele middelen en airconditioning. Voor kleinere gezelschappen zijn er aantrekkelijke arrangementen.

Neem contact op met Expo Houten

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Expo Houten zal z.s.m. contact met u opnemen.