Expo Houten; beurzen, congressen en vergaderenExpo Houten; beurzen, congressen en vergaderen
Back Back Locaties

Expo Houten

 • Meidoornkade 24
  3992 AE Houten

  Tel: 030 634 9100

 • Expo Houten | Meetings en Events

In het kort

 • Gratis parkeren, exclusief voor bezoekers én standhouders van Expo Houten
 • Centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A27
 • WiFi gratis voor bezoekers en standhouders
 • Alle beurshallen gelijkvloers, expeditiedeuren in alle hallen
 • Eén contactpersoon in ondersteuning en begeleiding

Ga naar de website

Ben je op zoek naar een locatie in het midden van het land, welke goed bereikbaar is en waar parkeren voor de deur nog gratis is? Expo Houten heeft negen vergaderzalen, welke plek bieden voor een grote diversiteit aan meetings en events. De zalen zijn geschikt voor bijeenkomsten tot 200 personen. Uiteraard zijn de standaard faciliteiten als beamer, scherm een wifi gratis te gebruiken. De Lounge en Wilgenbar bieden een sfeervolle ruimte voor de ontvangst, lunch of borrel, maar kan ook dienen als plek om kleine stands te plaatsen. Heb je grootstere plannen, dan zijn er vier congreszalen waar we één- of meerdaagse congressen, feesten en diners kunnen faciliteren. We kijken graag met je mee naar de beste invulling.

Expo Houten werkt met een slagvaardig team van ervaren en betrokken medewerkers die creatief, flexibel en ondernemend zijn ingesteld. Wij werken met korte lijnen: je hebt één contactpersoon voor het totale project. Door onze slagvaardige organisatie kun je rekenen op een overzichtelijke begroting en concurrerende tarieven voor je meeting of event. In de uitvoering kun je rekenen op een uitgebreide dienstverlening; van logistieke ondersteuning, bezoekersregistratie en hostesses tot volledig parkeerbegeleiding, beveiliging, etc.

Het zal je dan ook niet verbazen dat wij veel van onze opdrachtgevers al jarenlang tot onze vaste relaties mogen rekenen.

Meetings en Events

Ben je op zoek naar een locatie in het midden van het land, waar parkeren voor de deur nog gratis is? Dan heeft Expo Houten 9 vergaderzalen geschikt voor een grote diversiteit aan meetings en events.

Neem contact op met Expo Houten

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Expo Houten zal z.s.m. contact met u opnemen.