OV-Sector komt weer bijeen op OV Expo en Congres '21OV-Sector komt weer bijeen op OV Expo en Congres '21
Back Back Nieuws

OV-Sector komt weer bijeen op OV Expo en Congres '21

26 juli 2021

De openbaar vervoer-sector heeft veel behoefte aan een platform om elkaar weer fysiek te ontmoeten. Op 16 september bieden OV Expo en OV Congres '21 die mogelijkheid in Expo Houten. Veilig en verantwoorde deelnamen staat daarbij hoog in het vaandel.

Workshops

Voor de vakbeurs, die vorig jaar vanwege corona niet door kon gaan, hebben zich al zo'n twintig exposanten aangemeld en daar komen er nog verschillende bij in de periode tot het evenement. Intussen zijn ook de eerste workshops bekend; deze gaan over waterstof, bandenspanning en laadinfrastructuur. En het congres gaat met diverse topsprekers in op de transitie van openbaar vervoer naar publieke mobiliteit. De dag wordt afgesloten met een borrel op de beursvloer, gevolgd door een netwerkdiner.

Geldende richtlijnen

Dat klinkt als vanouds en dat zal het voor een deel ook zijn, maar de realiteit is dat er nog allerlei beperkingen en maatregelen gelden in de strijd tegen het coronavirus. De organisatie van OV Expo en het OV Congres volgt uiteraard de geldende richtlijnen en zal de eigen veiligheidsmaatregelen telkens aanpassen aan wat op dat moment gewenst en vereist is. Het gaat dan bijvoorbeeld om eenrichtingsverkeer, mogelijkheden om de handen te desinfecteren en plekken waar het gesprek op 1,5 meter afstand kan worden gevoerd. Zo bieden we de sector op 16 september de kans om elkaar eindelijk weer eens in de ogen te kijken, maar dan wel op wat meer afstand dan we voorheen gewend waren. Zo kan er toch een relevant en interessant vakevenement worden gehouden, waar de bezoekers altijd met meer kennis naar huis gaan dan ze arriveerden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!