Expo Houten eerste evenementenlocatie die dient als vaccinatielocatie Expo Houten eerste evenementenlocatie die dient als vaccinatielocatie
Back Back Nieuws

Expo Houten eerste evenementenlocatie die dient als vaccinatielocatie

08 januari 2021

Als eerste evenementenlocatie uit Nederland accommodeert, faciliteert en ondersteunt Expo Houten als vaccinatielocatie. Na weken van voorbereiding is vandaag, vrijdag 8 januari 2021, de eerste vaccinatie gegeven aan een zorgmedewerker. Een primeurtje! 

Expo Houten  als vaccinatielocatie 

Expo Houten is de eerste locatie die voor de gehele regio is uitgekozen door de GGD Regio Utrecht. De keuze is op Expo houten  gevallen omdat ze voldoet aan alle veiligheidsmaatregelen die door de GGD en de overheid gevraagd worden. De locatie is veilig en goed ingericht en aangepast aan de huidige maatregelen. De locatie is centraal gelegen en zo voor iedereen goed te bereiken.

Samenwerking met de GGD

Expo Houten werkt al samen met de GGD sinds het begin van de corona crisis toen we de eerste drive-thru teststraat van Nederland faciliteerden. De afgelopen maanden heeft Expo Houten een nauwe en vertrouwde samenwerking opgebouwd met de GGD. Zo vinden op deze locatie ook de opleidingen ‘bron- en contactonderzoek’ en ‘vaccinatie’ plaats. De medewerkers van Expo Houten zijn verheugd dat de GGD wederom voor Expo Houten heeft gekozen en dat ze ook nu weer kunnen bijdragen in de verdere strijd tegen het corona-virus. Alleen samen krijgen we corona onder controle!

De overige hallen en vergaderzalen blijven beschikbaar voor (reeds geplande) beurzen, congressen en vergaderingen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!