Taxi Expo '21: veilig en verantwoord netwerkenTaxi Expo '21: veilig en verantwoord netwerken
Back Back Nieuws

Taxi Expo '21: veilig en verantwoord netwerken

23 juli 2021

Voor het eerst in bijna twee jaar komt op 16 september de Nederlandse sector voor taxi- en zorgvervoer samen in Expo Houten. Die dag vinden vakbeurs Taxi Expo en het Nationaal Congres Contractvervoer 2021 plaats.

Veilig en verantwoord

Het congres over aanbestedingen en doelgroepenvervoer vond vorig jaar online plaats. De vakbeurs kon vanwege de strenge coronamaatregelen helemaal niet doorgaan. Voor de komende editie ziet het er goed uit - al zullen er uiteraard diverse maatregelen gelden om te zorgen dat een bezoek aan de beurs en de workshops veilig en verantwoord verloopt. Het gaat dan bijvoorbeeld om eenrichtingsverkeer, mogelijkheden om de handen te desinfecteren en plekken waar het gesprek op 1,5 meter afstand kan worden gevoerd. De organisatie houdt de ontwikkelingen uiteraard goed in de gaten en zal waar nodig opschalen of afschalen met de veiligheidsmaatregelen.

Inhoudelijk evenement

Maar dat alles staat een inhoudelijk evenement natuurlijk niet in de weg. Voor de vakbeurs hebben al tientallen exposanten getekend en dat worden er de komende twee maanden alleen maar meer. Op de beursvloer staat ook weer een workshopruimte, waar sessies over onder meer arbeidsrecht, pensioenen en innovaties worden gegeven. Het Nationaal Congres Contractvervoer staat ditmaal in het teken van de nasleep van corona, verduurzaming en de integratie van OV en doelgroepenvervoer. De beurs wordt afgesloten met een borrel en het evenement als geheel met het traditionele netwerkdiner.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!