Zwier opent nieuwe, creatieve verhuurlocatie: De WerfplaatsZwier opent nieuwe, creatieve verhuurlocatie: De Werfplaats
Back Back Nieuws

Zwier opent nieuwe, creatieve verhuurlocatie: De Werfplaats

06 oktober 2017

Zwier opent een nieuwe locatie welke het mogelijk maakt om dichtbij de stad, dichtbij de natuur te vergaderen, werken en te ontspannen. In ‘De Werfplaats’ kan men samenkomen voor een brainstormsessie, vergadering, meerdaagse training of retreat.

Het is een plek die je uit het alledaagse trekt en voor inspiratie zorgt. Het ‘opladen’ buiten de stad blijkt een goede voedingsbodem te zijn voor effectieve meetings. Met deze locatie kunnen bedrijven en organisaties dit rustpunt inzetten voor nieuwe energie. 

‘Deze plek, omringd door water en natuur, geeft ons de mogelijkheid om een effectieve combinatie te kunnen bieden van werk en ontspanning‘ zegt Yordi de Bruin. ‘Wij hebben dit zelf mogen ervaren in de opstartfase van Zwier, waar we tijdens of na een vergadering, de boot op stapten om hoofd en bijzaak te onderscheiden. In de ‘ruststand’ maakte je weer connectie met wat echt van belang was.’ Deze nieuwe locatie bevindt zich daadwerkelijk in een haven op een werf. Het ambacht van boten bouwen vindt plaats bij de buren. Een plek waar werken met de handen nog dagelijks gebeurt. 

Zwier, de vrijhaven van de stad (voorheen Haven Winkeloord) is een familiebedrijf dat wordt voortgezet door de derde generatie. Dochters Esther & Mariska en schoonzoon Yordi delen hier wat de plek hen geeft: pauze in een druk leven. Bij Zwier wordt er gebouwd aan een duurzame buitenplaats waar energie stroomt. Naast de werfplaats staan er 12 tenten waar overnacht kan worden. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!