Zoom kondigt lancering van Zoom Events-platform aanZoom kondigt lancering van Zoom Events-platform aan
Back Back Nieuws

Zoom kondigt lancering van Zoom Events-platform aan

24 mei 2021

Zoom Video Communications, Inc. lanceert deze zomer Zoom Events, een alles-in-één-platform voor virtuele evenementen en conferenties. Met dit nieuwe platform kunnen organisatoren van evenementen besloten of openbare live-events organiseren, ongeacht het aantal bezoekers en inclusief de mogelijkheid voor kaartverkoop. Zoom Events combineert de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van Zoom Meetings, Chat en Video Webinars.

Uiteenlopende evenementen

Het nieuwe platform is geschikt voor uiteenlopende typen evenementen. Grote organisaties kunnen er bedrijfsbijeenkomsten mee organiseren, of juist mensen van buitenaf uitnodigen voor conferenties. Kleinere organisaties en ondernemers, die nu al gebruik maken van OnZoom om virtuele bijeenkomsten zoals fitnesslessen of kookworkshops te organiseren, kunnen dit straks doen op Zoom Events. OnZoom, nu beschikbaar als bètaversie, wordt onderdeel van Zoom Events, waarmee het mogelijk wordt om evenementen besloten te houden of open te stellen voor het publiek.

Meer flexibiliteit

‘Het is een enerverende periode om bij Zoom te werken. Het tempo waarin we innoveren versnelt continu’, zegt Oded Gal, Chief Product Officer bij Zoom. ‘We weten dat mensen op zoek zijn naar meer flexibiliteit in de manier waarop ze evenementen willen bezoeken. Het hybride model heeft de toekomst en Zoom Events is de perfecte oplossing voor onze klanten die op een flexibele manier evenementen willen organiseren, of dat nou een besloten of een publiek evenement is. Zo helpen we onze klanten op te schalen om aan consumentenverwachtingen te voldoen in het constant ontwikkelende virtuele en hybride landschap.’

Wereldwijd onderzoek

De lancering van Zoom Events is in lijn met de resultaten van het recente, wereldwijde onderzoek, How Virtual Do We Want Our Future to Be?, dat in het teken staat van de rol van videocommunicatie in het dagelijks leven na corona. Uit het onderzoek blijkt dat bijna 79% van de respondenten verwacht dat alle aspecten van het dagelijks leven een virtueel element zullen blijven houden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!