Back Back Nieuws

Ziggo Dome feestelijk geopend met uitverkocht concert Marco Borsato

25 juni 2012
De nieuwe concertlocatie Ziggo Dome in Amsterdam Zuidoost is gisteren, zondag 24 juni 2012, met een uitverkocht concert van Marco Borsato feestelijk geopend. De nieuwe concertlocatie is speciaal ontwikkeld voor live concerten van (inter)nationale artiesten en biedt ruimte aan zo’n 17.000 bezoekers.

 

Openingsconcert Marco Borsato

Zanger Marco Borsato meldde zijn fans in Ziggo Dome zeer trots te zijn om in de ‘mooiste, nieuwste concertzaal’ op te treden, waar na dit openingsconcert artiesten als Sting, Lady Gaga en BLØF het podium zullen betreden.

 

Speciale gasten

Voordat hij zijn hit ‘Afscheid nemen bestaat niet’ inzette, beloofde hij het publiek om elk jaar terug te komen in Ziggo Dome. Als speciale gasten had de zanger de 3J’s, Iris Kroes, Krystel, en Lange Frans in zijn show. Voor Marco Borsato was het concert in Ziggo Dome gisteravond tevens de afsluiter van zijn ‘Dichtbij on Tour’.

 

(Inter)nationale artiesten agenda

Deze week staan meteen twee uitverkochte concerten van Pearl Jam op de agenda van Ziggo Dome. Concerten van Sting, Madonna, John Fogerty en Paul Simon volgen in juni en juli. Na de zomer staan onder meer Bløf, George Michael, Lady Gaga , Lionel Richie, Radiohead, Nicki Minaj, The Black Keys, Jason Mraz, André Rieu, Deep Purple en Muse op de agenda. Radio 538 presenteert er in oktober het ‘Live38XXL’ met Nick & Simon.

 

Foto: AD / ANP

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!