Zeven nieuwe leden voor Quality LodgingsZeven nieuwe leden voor Quality Lodgings
Back Back Nieuws

Zeven nieuwe leden voor Quality Lodgings

06 september 2022

Quality Lodgings verwelkomt maar liefst zeven nieuwe leden, die de handpicked collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa komen verrijken. Van het sfeervolle Zwitserse bergdorp Zermatt tot het klein idyllisch Vreeland in Nederland. Achter elk van deze bedrijven staan mensen die authentieke gastvrijheid in het hart dragen en een culinaire passie delen.

Boutique Hotel De Nederlanden – Vreeland, Nederland

Dit juweeltje in Vreeland is een plek om te genieten van onberispelijke gastvrijheid met topkeuken en charmant Nederlands landschap. In een historisch pand uit 1680 aan de schilderachtige rivier de Vecht, tovert chef-kok Wilco Berends in de keuken, bekroond met 1 Michelin ster, terwijl zijn vrouw Caroline Berends het stijlvolle hotel en restaurant runt.

Unique Hotel Post – Zermatt, Zwitserland

Zwitserland telde tot nu toe 7 leden en Unique Hotel Post is nu het achtste. Het innovatieve en trendy Unique Hotel Post werd in 1875 geopend als het op twee na oudste hotel in het hart van Zermatt. Wintersporters zijn in een mum van tijd bij de skiliften die reiken tot de wereldberoemde Matterhorn. Martin Perren en zijn vrouw Daniela Perren-Germanini zijn sinds 2001 de vijfde generatie eigenaar. 

Flicka – Kerkdriel, Nederland

Op een typisch Nederlands weggetje langs de dijk, in het waterrijke landschap tussen Maas en Waal, ontwikkelt een nieuwe generatie een veelbelovend oeuvre. Flicka is Zweeds voor meisje, als eerbetoon aan de drie belangrijkste mensen in Thomas zijn leven: zijn twee dochters en zijn vrouw Merlijn. Als chef is Thomas een volslagen perfectionist. Zijn liefde voor pure en mooie culinaire gerechten komt tot uiting in zijn keuken, die bekroond is met een Michelin ster. Thomas van Santvoort en Merlijn van den Bosch: ‘Met heerlijk eten en goede wijn, brengen we mensen graag bij elkaar.’ 

Cousins Boutique Hotel - Maastricht, Nederland

Met neven Joe en Jean, oprichters van deze nieuwe Limburgse aanwinst Cousins, maak je nieuwe vrienden in Maastricht. Het gebouw in het Statenkwartier, op slechts 2 minuten lopen van Het Vrijthof, was ooit een hoedenfabriek van de Schotse familie Cambells. De charme van de familie en het authentieke pand is bewaard gebleven in de verschillende kamers van het kleinschalige hotel. 

Ysbrantsz Boutique Hotel – Hoorn, Nederland

Marco Wohlken en Laura Lucca maakten in 2020 hun droom waar in Hoorn, een pittoresk oud-Hollands stadje dat doet denken aan de 17e eeuw. Ysbrantsz mengt de 21 eeuwse stijl met een vleugje Hollandse Gouden Eeuw. In het restaurant, met prachtige serre die uitkomt in de tuin, kookt chef-kok Tom Tros met de seizoenen mee. 

Hotel Wildthout – Ommen, Nederland

Sinds juni 2015 zijn Niek en Petra van Duuren de trotse eigenaren van dit warme familiebedrijf in Ommen en hebben zij de uitdaging met twee handen aangegrepen om de voormalige burgemeesterswoning uit te bouwen tot een gemoedelijk hotel waar gasten zich vooral thuis voelen. In een historisch pand als Hotel Wildthout is geen enkele kamer hetzelfde. 

Nidum Boetiekhotel – Grave, Nederland

Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen showrooms, stores, Restaurant Ovum en Nidum Boetiekhotel samen. Op de bovenverdieping van het Arsenaal worden zes kamers gecreëerd, die naar verwachting zullen openen in de nazomer van 2022. 

QL Unique Breaks

Quality Lodgings heeft onlangs het QLUB membership gelanceerd. ‘QLUB, wat de volledige betekenis kent als QL Unique Break, is ontworpen om de betekenisvolle verhalen tot leven te brengen van 100+ onafhankelijke hotels verdeeld over 10 Europese landen. Verbonden door liefde voor gastronomie en hospitality, maak je als member deel uit van een QLUB - community - waarbij je profiteert van exclusieve ledenvoordelen en uitzonderlijke ervaringen bij Quality Lodgings.’, aldus Valerie van Mol, Marketing Director Quality Lodgings. Met een QLUB membership krijgen leden een persoonlijk account om favoriete bestemmingen op te slaan, toegang tot een exclusief aanbod van QL Unique Breaks en de nieuwste inspiratie, zowel online als offline in de jaarlijkse uitgave van de QL Guide.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!