ZEPNL lanceert met Deventer nieuwe regioZEPNL lanceert met Deventer nieuwe regio
Back Back Nieuws

ZEPNL lanceert met Deventer nieuwe regio

07 september 2020

Ben jij zelfstandig ondernemer in de eventbranche en vind jij ondernemen ook wel eens eenzaam? Wil jij je netwerk uitbreiden met waardevolle contacten uit de branche? Kom dan naar de lancering van ZEP0570 – onderdeel van ZEPnl – en maak kennis met de ZEPNL-visie op netwerken.

Sterk platform

‘Bij ZEPnl geloven wij in de kracht van het bouwen aan een sterk platform van diverse eventprofessionals. Elkaar regelmatig zien, sparren over wat er speelt in de branche, branchekennis en kennis over ondernemen met elkaar delen. Hierdoor leren we elkaar kennen en ontstaat er een (vertrouwens)band. Van elkaar weten waar je goed in bent waar je energie van krijgt. Elkaar versterken door samen te werken. En elkaar business gunnen is dan een logisch gevolg.’

Community

Opdrachtgevers kunnen zo bij ZEP0570 een team samenstellen dat past bij hun event, hun visie en hun organisatie. Wil jij ook onderdeel uitmaken van deze community? Kom dan kennismaken met ZEPnl op maandag 14 september om 19:00 uur. De kick-off van ZEP0570 vindt dan plaats in het Postillion Hotel in Deventer.

Schrijf je in via: zepnl.nl/zep0570site/

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!