ZEPnl geeft kijkje achter de schermenZEPnl geeft kijkje achter de schermen
Back Back Nieuws

ZEPnl geeft kijkje achter de schermen

20 november 2019

Altijd al willen weten wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een groot event of een beursdeelname, hoe je een event strategisch in kunt zetten, wat het belang is van een goed catering plan, wat er nodig is om je bezoeker te verleiden om naar je evenement te komen en vast te houden, of hoe het zit met veiligheid, gezondheid en toegankelijkheid op je evenement? Dan is dit het event waar je bij moet zijn!

Behind the Scenes

Op maandag 9 december organiseert ZEPnl haar tweede landelijke event bij het MindCenter in Vianen. Hét event voor zelfstandig ondernemers in de eventbranche, voor zowel eventmanangers / bureaus als toeleveranciers. Het thema is Behind The Scenes. Er wordt een kijkje achter de schermen gegeven in de wereld van events door onze eigen eventprofessionals met na afloop een feestelijke borrel.

Verbinden en kennisdelen 

'ZEPnl draait met name om verbinden en kennisdelen' zegt Natasja Torcqué, founder van ZEPnl, 'Dit zijn dan ook de belangrijkste onderwerpen voor dit event. We hebben deze keer besloten om het event volledig in te vullen met bedrijven die bij ons zijn aangesloten. We hebben veel experts in huis die graag een kijkje geven in hun wereld en klaar staan om hun kennis te delen met andere ondernemers in de branche. Tevens maken we er echt een feestje van omdat ZEPnl ook nog eens vijf jaar bestaat, waar ik echt super trots op ben.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!