Back Back Nieuws

Zeilschip Bounty eerste zeilende locatie met 'Keurmerk trouwen'

24 oktober 2013
NTBO staat voor de ‘Nederlandse TrouwBranche Organisatie’. Het NTBO screent bedrijven binnen de trouwbranche op professionaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Om zich te kunnen meten met andere locaties binnen de trouwbranche heeft Zeilschip Bounty zich opgegeven voor deze strenge toetsing met als resultaat de toewijzing van dit belangrijke keurmerk.

Trouwschip Bounty is een familiebedrijf en zij verzorgen bruiloften sinds 2004. Naast de trouwlicenties voor de gemeentes Hoorn, Volendam en Amsterdam stadsdeel Oost, kwamen daar in 2012 de licenties voor Lelystad en dit jaar voor Amsterdam stadsdeel centrum bij. Voor deze laatste 2 gemeentes is het mogelijk om al zeilend het ja-woord te kunnen geven.

Huwelijksbootje
Schipper en eigenaar Alex van Klaveren is heel erg blij met de toewijzing van het keurmerk: ‘Ondanks dat de term ‘huwelijksbootje’ al sinds jaar en dag bestaat is het trouwen op een schip niet vanzelfsprekend. Wij willen met onze bijzondere 2-mast Brigantijn een nieuwe betekenis geven aan het de term ‘Huwelijksbootje’. Al varend biedt trouwschip Bounty ruimte voor maximaal 50 gasten waardoor de bruiloftsceremonie op een zeer intieme manier kan worden ervaren. Stilliggend kunnen we het aantal gasten uitbreiden tot 85.‘

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!