Back Back Nieuws

Zeilen op het IJ en varen in Amsterdam favoriet bij Naupar

09 juli 2015
Bij NAUPAR kun je sinds een aantal weken diverse vaararrangementen door de Amsterdamse grachten en op het IJ boeken. Deze vaartochten aan boord van een luxe zeilschip of comfortabele sloep blijken erg geliefd, want ze worden veelvuldig gereserveerd. ‘De arrangementen zijn geschikt voor zowel kleine als voor grote gezelschappen en dát is ook het succes van deze vaartochten,’ legt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR uit.

Zeilen op het Amsterdamse IJ
Aan boord van het klassieke zeilschip Abel Tasman, maakt het gezelschap een vaartocht langs de vele historische panden en ultramoderne complexen die zich langs het IJ bevinden. Voor de liefhebbers is het mogelijk om op voorhand een barbecue te reserveren, zodat men aan dek kan genieten van een smakelijke maaltijd terwijl de Amsterdamse skyline het decor vormt.

Met een sloep door de grachten met BBQ
Met de sloep Ivan Frank varend door de sfeervolle grachten van Amsterdam, is er een heel ander zicht op de stad. Slurink: ‘De zo typerende fietsers, bruggetjes en grachtenpanden van onze hoofdstad trekken in tweeëneenhalf uur aan de passagiers voorbij, terwijl zij genieten van een overheerlijke barbecuemaaltijd. Niet zomaar wordt dit arrangement graag gekozen voor een middagje uit.’

Het succes
De Abel Tasman brengt het gezelschap op het prachtige IJ, terwijl de Ivan Frank de Amsterdamse grachten bezoekt; twee arrangementen waarmee Amsterdam op een totaal andere manier kan worden beleefd. ‘Relaxen aan dek of actief meedoen. Ook de barbecue aan boord is een van de succesfactoren,’ aldus Slurink.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!