Zakelijke zomerborrel of -barbecue al geregeld?Zakelijke zomerborrel of -barbecue al geregeld?
Back Back Nieuws

Zakelijke zomerborrel of -barbecue al geregeld?

30 mei 2022

Wil jij voor de zomervakantie nog een leuk moment inlassen om met het hele team bijeen te komen? Een jaarlijkse zomerborrel of -barbecue is dan het perfecte moment! Evalueer met elkaar het eerste deel van het jaar, zorg dat alle neuzen weer dezelfde kant op staan en bedank je medewerkers tegelijkertijd met een leuke middag of avond. SKYFLY zet de leukste tips voor een geslaagde zomerborrel voor je op een rijtje!

1. Save the date

Prik zo snel mogelijk een datum en verstuur meteen een uitnodiging naar alle medewerkers. 

Zo kan iedereen nu alvast rekening houden met de datum van de borrel of barbecue. Als je in een groot bedrijf werkt is het handig om rekening te houden met de spreiding van de schoolvakanties.

2. Locatie

Denk alvast na over een locatie voor de zomerborrel. Dit kan natuurlijk prima bij jullie op kantoor, als hier de mogelijkheid en ruimte voor is. Denken jullie eerder aan een zomerbarbecue, dan adviseren wij een locatie te kiezen met een buitenruimte. Last but not least, als je voor een buiten locatie kiest is het handig om even na te vragen of er naar binnen uitgeweken kan worden mocht het slecht weer zijn.

3. Live entertainment

Nog op zoek naar entertainment voor de jaarlijkse zomerborrel of -barbecue? Met SKYFLY entertainment wordt het gegarandeerd een succes! Een professionele DJ zorgt voor de muziek, geheel naar jullie wensen en voorkeuren. Echt goed uitpakken? Denk dan eens aan een DJ in combinatie met een live artiest! Zo is een combinatie DJ en saxofonist razend populair. Gaat de saxofonist eenmaal spelen, lukt het bijna niemand om stil te blijven staan of zitten. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden zoals een zangeres, gitarist, pianist of een combinatie van al deze artiesten. Dit noemen wij ook wel SKYFLY Live. 

4. Licht en geluid

Een locatie aankleden is vaak lastiger dan je in eerste instantie denkt. SKYFLY verzorgt naast live entertainment ook verlichting en aankleding van de ruimte, geheel in de stijl van jouw organisatie. Zij verzorgen jouw bedrijfsfeest van A tot Z waardoor jij je alleen nog maar druk hoeft te maken over de invulling van het programma.

Laat jouw sfeervolle zomerborrel of -barbecue tot in de puntjes verzorgen door SKYFLY entertainment.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!