Zadkine, Stadion Feijenoord en CREW ondertekenen onderwijsplanZadkine, Stadion Feijenoord en CREW ondertekenen onderwijsplan
Back Back Nieuws

Zadkine, Stadion Feijenoord en CREW ondertekenen onderwijsplan

10 juli 2017

De hospitality vakman- of vrouw van de toekomst is een goed opgeleide teamspeler die snel en flexibel met veranderingen kan omgaan.
Jaarlijks kiezen ruim 900 jongeren voor een opleiding bij Zadkine Horeca, Toerisme, Facilitair en Dienstverlening. Daarvan stroomt gemiddeld de helft van de studenten direct door naar een baan in het Rotterdamse bedrijfsleven. Een goede samenwerking tussen Zadkine en het bedrijfsleven bij het opleiden van deze jonge mensen is dus een absolute voorwaarde. Daarom tekenden donderdag 6 juli Feijenoord, uitzendbureau CREW en Zadkine de samenwerkingsovereenkomst ‘Plezier in talentontwikkeling’.

Uitgebreide samenwerking

De komende drie jaar willen de partijen werken aan een succesvolle samenwerking door het gezamenlijk ontwikkelen van onderwijs en het opzetten van diverse leerwerktrajecten die uiteindelijk moeten gaan resulteren in een gedegen leerwerklandschap. Kansen in samenwerken liggen vooral op het gebied van stageplaatsen, participatie aan evenementen, kennisdeling, gastcollege schap en het beschikbaar stellen van elkaars faciliteiten.

 

Zadkine is erg blij met deze overeenkomst: 'Stadion Feijenoord is een professionele organisatie die, gezien de diversiteit van de activiteiten en de rijke historie, een inspirerend bedrijf vormt voor studenten uit het Rotterdamse om kwalitatieve en actuele praktijkervaring op te doen. CREW is een professionele organisatie die zorg draagt voor al het personeel op het gebied van hospitality in Stadion Feijenoord, De Kuip. Beide organisaties kunnen de studenten van Zadkine echt iets extra’s bieden op weg naar hun diploma'.

Foto: V.l.n.r. Directeuren Jan Van Merwijk (Stadion Feijenoord), Gert Verhoef (CREW) en Jeroen Hopmans (Zadkine) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!