Back Back Nieuws

Young Event Professionals zoeken eventbedrijven voor Traineeship

19 april 2013
Ben je werkzaam in de evenementenbranche? Dan is dit een belangrijk bericht. De crisis raakt de evenementenbranche hard. Misschien heb je zelfs al afscheid moeten nemen van goede krachten. Toch wil je topkwaliteit blijven leveren.

Traineeship
Vanaf september 2013 starten Master in Event Management (MIEM) met het Traineeship voor Young Event Professionals. Het is dan mogelijk tegen het minimumloon één van de afgestudeerden te plaatsen. Dit maakt je direct een Supporting Partner. Je biedt als Supporting Partner opkomende talenten in de evenementenbranche een plek waar ze zich kunnen ontpoppen als sales, creative of productietopper.

Gemotiveerde kracht
Wanneer je besluit voor dit traject te kiezen, betekent dat in de praktijk dat je elke week drie of vier dagen een sterk gemotiveerde kracht kunt inzetten. De young professional volgt namelijk gedurende het Traineeship de opleidingen van Master in Event Management. Het traject duurt 40 weken. Dat is ook direct de duur van het traject dat je met MIEM aangaat. Daarna kunt je met de afgestudeerde topper overleggen over een dienstverband.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Harry de Winter, directeur Master in Event.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!