Woudschoten opent haar deur voor pilot overheidWoudschoten opent haar deur voor pilot overheid
Back Back Nieuws

Woudschoten opent haar deur voor pilot overheid

09 april 2021

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum en trainingsbureau Nobbe Mieras openen op 28 april de deuren voor zakelijke bezoekers in het kader van de pilot ‘Testen voor Toegang’.

Pilots

In april start de overheid met een aantal pilots om de werking van toegangstesten in de praktijk uit te proberen. Zo kunnen coronatests helpen om de samenleving en de economie weer te openen. Woudschoten en trainingsbureau Nobbe Mieras werken hier graag aan mee en faciliteren samen een pilot voor de zakelijke sector. Op woensdag 28 april openen zij de deuren voor vijftig deelnemers die de workshop ‘Presence’ gaan volgen. De bezoekers dienen bij de ingang een bewijs laten zien van een negatieve coronatest.

Trots

Woudschoten en Nobbe Mieras zijn enorm trots dat de brancheorganisatie NRTO hen heeft geselecteerd om deze pilot uit te voeren én dat zij zo een bijdrage leveren aan het heropenen van o.a. de opleidingsbranche. De afgelopen maanden heeft Woudschoten veel ervaring en expertise opgedaan op het gebied van het coronaproof faciliteren van de KNVB-trainingskampen van Oranje. Het is voor Woudschoten een mooie kans om deze kennis op deze bijeenkomst toe te passen. Woudschoten weet als geen ander hoe zij de interactieve workshop ‘Presence’ veilig kunnen verzorgen.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Deze workshop vindt plaats op het prachtige landgoed van 45 hectare, midden in de bossen van Zeist. Mede door de ruime opzet van Woudschoten is er een veilige maar ook inspirerende omgeving, waarbij de huidige maatregelen uitstekend nageleefd kunnen worden. Alle deelnemers en medewerkers worden binnen veertig uur voor aanvang van de bijeenkomst getest bij een GGD-testlocatie in zijn of haar buurt. Dit is onderdeel van het entreebewijs om deel te mogen nemen aan de workshop.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!