Back Back Nieuws

Winterse opera in de Veerensmederij

20 september 2012
Dit najaar trekt Holland Opera met de voorstelling Sneeuwwit langs de Nederlandse theaters om uiteindelijk in december in de Veerensmederij in Amersfoort neer te strijken.

Eigentijds operaspektakel
In een prachtig winters decor komen de klassiekers uit vele sprookjes samen in dit eigentijdse opera-spektakel. De slechte koningin, het mooie meisje, de ijdele prins, de jaloerse zussen en het gevaarlijke monster spelen in deze muzikale productie de hoofdrollen.

Zakelijke arrangementen
7AM biedt in december de mogelijkheid om deze operavoorstelling in de Veerensmederij (exclusief) voor uw relaties of medewerkers te reserveren. 7AM heeft speciaal voor deze eindejaars opera een aantal zakelijke arrangementen samengesteld die in overleg ook verder aan de wensen van de boeker kunnen worden aangepast. ‘Wellicht met een mooi walking dinner in het decor na afloop, een keynote spreker voorafgaand aan de show of de directie als figurant in de voorstelling!’ aldus Marc Bot van De Veerensmederij. Een van de fraaie industriële evenementen- en congreslocaties op het voormalige onderhoudsterrein van de NS in Amersfoort.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!