Winter in the woodsWinter in the woods
Back Back Nieuws

Winter in the woods

16 oktober 2018

Boek nu al je Kerst- of nieuwjaarsbijeenkomst

De herfst is nog maar net begonnen, de meeste bomen staan nog vol in het blad, maar toch is dit het goede moment om na te denken over je kerstevent, nieuwjaarsborrel of jaarafsluiter. En om het dit jaar eens anders te doen. Bijvoorbeeld in een glazen kas, die speciaal voor de wintermaanden wordt opgebouwd bij Hotel De Bilderberg.

Alleen in december en januari

‘Stel je voor: een glazen kas gevuld met lichtjes. Buiten brandt het kampvuur terwijl binnen heerlijke gerechten en mooie verhalen voor je klaarstaan.’ General Manager Janneke van Beuzekom van Hotel De Bilderberg ziet het al helemaal voor zich. ‘In de zomermaanden organiseren we ontvangsten en diners voor onze gasten in luxe tenten op ons terrein. Daar hebben we enorm enthousiaste reacties op gehad. Zo kwamen we op het idee in de wintermaanden een glazen kas te plaatsen, midden in de bossen. Twee maanden lang gaan we hier mooie events organiseren met en voor onze gasten.’ In december en januari is Hotel De Bilderberg omgetoverd tot 'Winter in the Woods', met de sfeervol aangeklede glazen kas als decor voor een meeting, event of bijeenkomst.

Hygge

Hotel De Bilderberg is een prachtig hotel met een rijke geschiedenis waar ze dagelijks met veel plezier en passie de gasten verrassen, verblijden en een blijvende herinnering bij ze achterlaten. Tijdens Winter in the Woods staat het Deense woord ‘Hygge’ daarbij centraal. Hygge zou je kunnen vertalen met knusheid. Het staat voor samenzijn, het gezellig maken en genieten van de goede dingen in het leven. De winter is het moment om terug te kijken op het afgelopen jaar, samen successen te vieren en vooruit te kijken naar een mooie toekomst. Net als haar collega’s bij Bilderberg gelooft Janneke van Beuzekom erin dat de kracht van samenwerking ligt in verbinding hebben met elkaar. ‘Daarom staat Winter in the Woods in het teken van Hygge. De hele avond brengen we warmte en gezelligheid, zorgen we dat je in contact komt met elkaar en maken we samen onvergetelijke herinneringen. Denk bijvoorbeeld aan livemuziek van een singer-songwriter, een pubquiz, tafelentertainment of aan een verhalenverteller. Aan lange tafels serveren we heerlijke gerechten met een Scandinavische invloed die je samen kunt proeven en delen.’

Jouw event midden in de bossen

Je kunt jouw gasten ook dat gevoel van verbinding laten ervaren in deze bijzondere setting. De glazen kas van Hotel De Bilderberg is exclusief te huur voor gezelschappen vanaf 50 personen. Een sit down diner is mogelijk tot 100 personen, een borrel of event tot 200 personen. De glazen kas is beschikbaar van begin december tot en met eind januari, en is daarmee ideaal voor een kerstviering, nieuwjaarsborrel, personeelsevent of kick-off sessie. Een arrangement wordt op maat voor je samengesteld, eventueel in combinatie met een overnachting of een meeting.

Ook voor kleinere gezelschappen

Met de organisatie van vier zogenaamde ‘aanschuifavonden’ biedt Hotel De Bilderberg ook aan kleinere gezelschappen de mogelijkheid om op bijzondere wijze het jaar af te sluiten of het nieuwe jaar te beginnen. Hiervoor is een volledig verzorgd arrangement samengesteld met ontvangst bij het kampvuur met Glühwein en warme chocomelk, shared dining met Scandinavische gerechten zoals zalmtaart, rundersteak met heksenmix, vegetarische stoof en Kladdkaka (chocolade cake). Dit alles inclusief dranken, vermaak tijdens de avond in de vorm van muziek, een photobooth, pubquiz en/of tafelentertainment en gespreksstarters.

Door > Jean-Jacques Jouret

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!