Winter Wonderland midden in de zomerWinter Wonderland midden in de zomer
Back Back Achter de schermen

Winter Wonderland midden in de zomer

20 september 2018

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar toch was het eind augustus bij evenementenorganisator Advance Events hartje winter. Tijdens de Kerst & Winter Live Experience werden de gasten meegenomen naar Winter Wonderland. Een evenement dat speciaal georganiseerd was om klanten en relaties inspiratie op te laten doen voor de invulling van het kerstfeest of eindejaarsfeest.

Besneeuwde kerstbomen, knetterend haardvuur, Artic tipi-tenten en lichtjes – heel veel lichtjes. Buiten, op het parkeerterrein werd, je meegenomen in het Winter Festival, een festivalconcept dat zowel binnen als buiten kan plaatsvinden. Verrassende foodtrucks, après-ski banken, vrolijke muziek en winterse decoraties… het was er allemaal. Je kon zelfs je eigen marshmallow bereiden boven de vuurkorven.

Bijzondere Kerst- en winterfeestconcepten

Binnen was het magazijn omgebouwd tot feestruimte, waar de gasten kennismaakten met drie andere thema’s die uitstekend voor het eindejaarsfeest gebruikt kunnen worden. Degenen die op zoek waren naar een tikkeltje extravagant, werelds en een beetje gek, konden hun hart ophalen bij de Bohemian X-mas Party. Voor degene die juist zochten naar stijlvol en klassiek, was het kerstconcept Chique Classique ingericht. Stijlvol zwart meubilair in combinatie met rode pluche loungebanken en prachtige, gouden kerstdecoraties.

Buon Natale! Kerstmis in Toscane

Uniek was de kennismaking met het Toscaanse kerstfeest. Eeuwenoude tradities, karakteristieke versieringen en gerechten waar je je vingers bij aflikt. Kerstmis is uitgegroeid tot het grootste familiefeest in Toscane. Met de nadruk op familie, en dat zie je goed terug: grote familietafels, sharing dinner, gezellig samen rondom de grote kerstboom en prachtige Toscaanse winterdecoraties. En natuurlijk heerlijk eten, want de Toscaanse keuken blijft verrassen. Houten borrelplanken met antipasti en diverse pasta’s en pizza’s geserveerd vanuit de Piaggio. Maar ook de echte Toscaanse specialiteiten, zoals gefrituurde inktvisringen, bistecca alla Fiorentina (steak) of pici (dikke spaghetti) kwamen voorbij. Echt een geweldig feestconcept voor als je eens iets anders wilt en een uitgebreide culinaire invulling wenst.

Kerstmarkt voor bedrijven

Op de eerste etage van het kantoor, in de X-mas Experience Room, is een complete kerstmarkt ingericht. Deze setting blijft tot begin december staan en is dus ook de komende maanden op afspraak te bezoeken. Hoe leuk is het om samen met je collega’s op de kerstmarkt zelf je kerstpakket bij elkaar te shoppen? Het kerstmarktconcept wordt gebracht in combinatie met een bedrijfsfestival of bedrijfsfeest en is al mogelijk vanaf 100 personen. De kerstmarkt kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Familiebedrijf met meerdere labels 

Advance Events is 12,5 jaar geleden opgericht door ondernemersechtpaar Arie en Marina Brouwer. Na ruim 11 jaar kantoor te hebben gehouden in de Van Nelle Fabriek, is het bedrijf tegenwoordig gevestigd in een ruim bedrijfspand op bedrijvenpark ’s Gravenlandse Polder in Schiedam. Met ruim 300 m² kantoor, een experience room van 125 m² en ruim 600 m² magazijn, is het bedrijf klaar voor verdere groei. Inmiddels heeft ook zoon Artem zijn intrede in het bedrijf gemaakt. Samen met een groot team enthousiaste en gedreven eventprofessionals, organiseert Advance Events meer dan 150 bedrijfsevenementen per jaar. Van klein tot groot, zoals officiële openingen, open dagen, bedrijfsjubilea, personeelsfeesten, compleet verzorgde groepsweekenden en bijvoorbeeld teambuildingactiviteiten. Op de website www.advance-events.nl krijg je een indruk van de veelzijdigheid van het bedrijf.

Sinds vorig jaar is naast Advance Events een tweede label op de markt gebracht: Festival op het Bedrijf. Dit label is speciaal bedoeld voor de organisatie van bedrijfsfestivals op het bedrijf van de opdrachtgever. 'Festival op het Bedrijf is hip, dynamisch en helemaal van deze tijd. Dit eigentijdse imago zie je terug in de setting en in de wijze waarop het festival op het bedrijf wordt uitgevoerd. De nieuwe generatie klanten is er dol op', aldus Arie Brouwer. Op de website www.festivalophetbedrijf.nl kun je de diverse festivalconcepten terugvinden. Bijzonder is het systeem waarbij je middels ‘bouwstenen’ online direct je eigen festival kunt samenstellen. 'Naast het gemak en de snelheid zijn voor Festival op het Bedrijf ook de hoge kwaliteit en uitstekende verzorging belangrijke pijlers. De kennis en kunde die we hebben opgedaan met ons evenementenbureau zie je bij het nieuwe concept overal terug. 'Hospitality zoals je thuis je familie en vrienden zou ontvangen, dat is wat wij graag willen brengen', aldus Marina Brouwer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!