Back Back Nieuws

Winston Gerschtanowitz gastdocent bij Fontys Academy for Creative Industries

14 juli 2011
Media Ondernemer en TV-personality Winston Gerschtanowitz is aankomend studiejaar als gastdocent verbonden aan de opleiding International Event, Music & Entertainment Studies (IEMES) bij Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg.

 

Ervaringen in de mediawereld

Winston Gerschtanowitz zal tijdens een aantal interactieve seminars zijn ervaringen in de mediawereld delen met studenten die een opleiding in die richting volgen. Hij is als gastdocent gevraagd vanwege zijn ondernemerschap en zijn veelzijdige carrière zowel voor als achter de 'schermen'.

 

Zijn carrière

Winston werkt sinds 2006 bij TALPA Media als TV-format ontwikkelaar en is mede-eigenaar van reclamebureau Media Republic. Vanaf 2008 is Winston presentator bij RTL Boulevard en was hij in 2010 o.a. te zien als co-presentator van The Voice of Holland.

 

Voorgaande gastdocenten

Fontys Academy for Creative Industries is het opleidingsinstituut voor Lifestyle en Entertainment Studies in Tilburg. Eerder waren Harry de Winter (2006), Eddy Zoey (2007), Giel Beelen (2008), Chris Zegers (2009) en Angela Groothuizen (2010) als 'gastdocent van het jaar' verbonden aan de IEMES-opleidingen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!