Winnaars Beste Idee AwardWinnaars Beste Idee Award
Back Back Nieuws

Winnaars Beste Idee Award 2017 #event17

14 april 2017

Op de tweede dag van Event 17 in de Jaarbeurs in Utrecht zijn de winnaars bekend gemaakt van Het Beste Idee Award 2017. De prijs voor de meest innoverende eventmakers van Nederland. Voor Het Beste Idee Award 2017 konden standhouders én niet-standhouders hun innovatieve idee of concept inschrijven in drie categorieën; Culinair: Sfeer & Smaak, Audiovisueel: Online & Techniek, Interieur: Creatie & Design.

De winnaars per categorie

  • Culinair: Sfeer & Smaak - VR Dining – Uil VR Solutions BV 
  • Audiovisueel: Online & Techniek - Shake-on – Shake-on BV 
  • Interieur: Creatie & Design - Taste the Dutch Masters – SLUIK. & Creative Chef

Winnaar Publieksprijs

Het publiek heeft de afgelopen weken in grote getale gestemd via de website en de App van Event 17. ​​3d Live Experience - Live Legends, mag zich de trotse winnaar van de publieksprijs noemen!

Juryvoorzitter Sjoerd Weikamp, EventBranche.nl: 'We waren blij verrast door het totaal van 42 inzendingen waar wij als jury een keuze uit mochten maken. De inzendingen per categorie waren van hoog niveau en de keuze was dus nog best moeilijk. In de categorie Culinair: Sfeer & Smaak, waren we op zoek naar nieuwe en vernieuwende concepten die verrassend zijn en bijdragen aan een sfeer- en smaakverhogende beleving. VR Dining is daar naar ons idee het beste in geslaagd. Een heel mooi concept, vernieuwend en anders dan anders! Shake-on biedt echte vernieuwing op het gebied van Online & Techniek. Een mooi en innovatief product! En dan Taste the Dutch Masters, zij bieden volgens de jury echt iets anders, prachtig! Een terechte winnaar in de categorie Interieur: Creatie & Design!'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!