Wervelende Black Gospel kerstconcerten in Gouda & Den BoschWervelende Black Gospel kerstconcerten in Gouda & Den Bosch
Back Back Nieuws

Wervelende Black Gospel kerstconcerten in Gouda & Den Bosch

09 november 2018

Al jarenlang slaagt evenementenorganisatiebureau Eigenwijze Evenementen erin de harten van duizenden bezoekers te veroveren met een drietal wervelende avonden Black Gospel in de prachtige Sint Jan te Gouda. Dit jaar staan de Black Gospel Nights geprogrammeerd voor een 5e jaar in Gouda, deze 1e Jubileumeditie belooft (weer) veel spektakel met een fantastische line-up aan entertainment.

Trots zijn Hans Peter van den Bosch en Miranda Kruithof van Eigenwijze Evenementen, dat één van de beste Black Gospel koren van Nederland G-Roots aanwezig is met een 15-koppig koor en live-muzikanten. De stijl van het koor laat zich het best omschrijven als Black Gospel maar dan wel met een geheel eigen stijl, een swingende podiumpresentatie, en een heerlijk herkenbaar geluid 19 en 20 december komen niemand minder dan Edsilia Rombley & Steffen Morrison het koor completeren. Op vrijdag 21 december komen Do & Steffen Morrison naar Gouda.

Niemand kan stil blijven zitten

De prachtige Sint-JansKathedraal in 's Hertogenbosch mag zich verheugen op een eerste editie Black Gospel Night in het bourgondische Zuiden. Op vrijdag 7 december krijgt de St. Jan in 's Hertogenbosch een nog mooiere setting dan gebruikelijk. De St. Janskathedraal aan de Parade wordt voor deze gelegenheid omgedoopt tot een verzamelplaats van saamhorigheid en vreugde, waarbij niemand stil kan blijven zitten. Dwight Dissels zal hier met zijn Soul, R&B en Gospel geluid een onuitwisbare indruk achterlaten. Zijn stem, en dan nog versterkt door de akoestiek van dit monumentale gebouw, belooft ons een bijzondere decemberavond.

Deze reeks Gospelconcerten biedt liefhebbers van Soul & Gospel de gelegenheid om de decembermaand op een unieke manier in te luiden met vrienden, relaties, personeel, en/of familie. Zakelijke relaties, particulieren, Jong en oud, iedereen is van harte welkom om te komen genieten van een onvergetelijk indrukwekkend avond

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!